CS Mioveni, umilită de rezervele lui Dinamo!

09 Aug. 2012, 15:23 Pregătiri, amicale
CS Mioveni,** umilită de rezervele lui Dinamo!

CS Mioveni a disputat ieri dimineață al șase­lea meci de pregătire din această vară, forma­ția lui Mihăiță Ianovschi întîlnind pe Dinamo II. Meciul s-a jucat de la ora 10.30, în București, pe stadionul Ștefan cel Mare, iar adversarii au aliniat în prima repriză mai mulți fotbaliști de la prima echipă, care au fost atent monitori­zați de pe margine de principalul cîinilor roșii, Da­rio Bonetti.

De altfel, Boneti și-a trimis pe banca echipei a doua secundul, Birindelli, acesta având cerințe speciale pentru jucătorii primei echipe, Luchin, Matei, Curtean, Axente și Andrei Cristea. Gaz­de­le au câștigat clar, cu 5-0, du­pă ce la pauză era 4-0, printre marcatori numărându-se chiar jucătorii de la prima echipă A­xente, Curtean, Matei și Cristea. Galben-verzii nu au nicio scuză pentru scorul înregistrat, după cum spunea antrenorul Ianov­schi, însă trebuie amintit că ar­geșenii au mers la București să joace cu Dinamo II și au dat de prima echipă a lui Dinamo, cu fotbaliști aflați în plin campionat, în vârf de formă.

La CS Mioveni au jucat: Popescu – Pasăre, Olteanu, Daouda, Stancu – Mazilu, Năstăsie, Mărgăritescu, Coșereanu – Neaga, Răduță, pe parcurs mai intrând Dănălache, Biceanu, Popescu, Cotigă, Simion, Panait, Delcea.

„Am văzut problemele pe care le avem!”

Antrenorul Mihăiță Ianovschi era destul de supărat după în­frângerea de ieri cu Dinamo, atât de scor, cât și că Mio­ve­niul tre­buia să joace un ami­cal cu o e­chipă de nivelul ei și nu cu una de nivel superior.

„Ne-am dus să jucăm cu Di­na­mo II și am jucat cu Dinamo I. Au fost jucători care sunt în for­mă la prima echipă, care joacă în viteză… E greu să ai un astfel de adversar, la nivelul la care suntem noi. Probabil că și trezitul de dimineață a contat… În a do­ua repriză, când s-au echilibrat e­chipele, jocul a arătat altfel, dar în prima repriză… am văzut pro­ble­mele pe care le avem. Adver­sa­rul e în plină formă, dar asta nu este totuși o scuză. Am făcut un joc slab, în care au apărut foarte multe greșeli. Am execu­tat un joc moale, nu am arătat a­gresi­vi­tate, nu am avut deter­mi­na­re și nici posesie. Trebuie ui­tat cât mai reprede acest joc, iar la ur­mă­­torul să nu mai repetăm ce am greșit acum”, ne-a spus Ia­­no­v­schi Jr.

Principalul galben-verzilor ne-a vorbit și despre șansa pe care a primit-o Mioveniul în cam­pio­nat, scăpând de depunctarea de 13 puncte. „Se pornește de la ze­ro, este foarte bine, dar a­nun­țul a cam deconectat un pic pe toată lumea. A produs un clinci un pic nefavorabil și jucătorii par­că au lucrat altfel după ce au aflat ves­tea. Parcă au fost un pic deco­nec­tați. Cu zero puncte de la în­ceput se doresc re­con­stru­c­ție și o echipă competitivă, roa­de­le ur­­mând să se vadă de-abia de la anul”.

Culise…

# Meciul de pe stadionul Di­namo a fost arbitrat de bu­cu­reș­teanul Florin Miron, a­cesta ofi­ci­ind în trecut atît în Liga I, cât și în Liga a II-a la me­ciurile Miove­niu­lui de acasă și din deplasare.
# Delegația galben-ver­zi­lor a plecat din Pitești dimi­nea­ță la ora 7.30 și s-a întors acasă în ju­rul orei 15.00.
# Meciul a avut două re­pri­ze diferite, în prima Dinamo con­du­când ostilitățile grație fot­ba­liș­ti­lor de la prima echipă.
# După pauză, după ce fot­ba­liștii cu nume ai gazdelor au ieșit, partida s-a echilibrat și nu s-a mai dat decât un gol.
# La meci au asistat în jur de 50 de persoane, printre spec­tatori numărându-se și fos­tul an­trenor al Mioveniului, Ion Mol­do­van, actualmente la Centrul de Copii și Juniori al lui Dinamo.

10-0, la Ștefănești

Cu o aseară înainte de me­ciul cu Dinamo, pe stadionul de la Ștefănești, Mihăiță Ia­nov­­schi a mai avut programat un meci de pregătire în care a folosit fot­baliști pe care nu in­tenționa să-i ia la Dinamo. Au jucat Gălan, Cr. Tă­na­se, Simion, Pravăț, Iamandi, Oprea, Mocanu și alții și au învins cu 10-0 echipa din Ștefănești.

Articol scris de Silviu Mihai

09 Aug. 2012, 15:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă