CS Mioveni, umilită de o echipă din Liga a III-a!

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 13:33 Pregătiri, amicale
CS Mioveni,** umilită de o echipă din Liga a III-a!

CS Mioveni a pierdut, sâmbătă, amicalul disputat pe terenul sin­tetic de la Grupul Școlar, cu CS Ștefănești, din Ilfov. Antrenorul galben-verzilor, Flavius Stoican, a folosit în prima repriză jucători care au evoluat mai puțin în par­tidele de pregătire din această iarnă, iar apoi în partea secundă a mizat pe fotbaliști juniori de la echipa a doua, dar și pe câțiva tineri veniți în probe. Oaspeții au câștigat cu 3-0, după ce la pauză au condus cu 1-0.   

Al nouălea meci amical din a­ceas­tă iarnă a adus o înfrângere pen­tru CS Mioveni, 0-3 cu CS Ște­fă­nești – echipă din Ilfov. Pentru gal­ben-verzi pe teren în prima repriză au intrat Octavian Popescu – Coti­gă, Crețu, Stoica, Dumitrache – Cos­min Popescu, Panait, Galan – Dra­ga­lina – Simion, Vintilă. Apoi du­pă pauză, cei care au jucat au fost: Po­pa (Oprea) – Amet, Crețu, Stu­paru, Dumitrache – Panait, Dragu, Bârță, Galan – Simion (Mormolea), Vintilă.

În prima repriză, oaspeții au des­chis scorul din 11 m, după un fault în careu al lui Panait, în timp ce la reluare au majorat diferența pe ta­be­lă mai întâi cu un șut im­parabil din drob în vinclu și apoi în ultima se­cundă, la o greșeală a apărării ar­geșene.

Următorul joc de pregătire al Mioveniului este pro­gra­mat, marți, cu CS Otopeni, a­cesta ur­mând a se juca fie la Ște­fănești, fie la Mioveni pe sin­tetic.

Au testat un turc

Printre jucătorii testați sâmbătă de antrenorii Mioveniului s-a numărat și turcul Amet Ferdin. Acesta are 23 de ani și a venit să dea probe la Mioveni după ce a mai fost în această iarnă și la Mediaș. Amet este fost component al lotului național de juniori al României și a mai jucat la CS Buftea, Juventus București, Dinamo II București, Drobeta și Piatra Neamț.

 

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 13:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă