CS Mioveni sună adunarea la mijlocul lunii ianuarie. Până atunci, conducerea clubului face analiza lotului și consultă piața transferurilor

Marius ANGHEL 28 Dec. 2017, 11:32 Pregătiri, amicale
CS Mioveni sună adunarea la mijlocul lunii ianuarie.** Până atunci, conducerea clubului face analiza lotului și consultă piața transferurilor

După o primă parte a campionatului dezamăgi­toare, încheiată abia pe locul 9, fotbaliștii de la CS Mioveni au la dispoziție puțin mai mult de o lună pentru a se odihni și a petrece o vacanță în care să își pună în ordine gândurile pentru a aborda cum trebuie perioada de pregătire de iarnă și apoi partea a doua a sezonului.  

Astfel, jucătorii galben-verzi au intrat în vacanță imediat după ultima etapă din 2017, care s-a disputat pe 8 decembrie. Reunirea lotului a fost anunțată pentru mijlocul primei luni a anului viitor, adică pentru luni, 15 ianuarie. Bineînțeles, în funcție de starea vremii sau de diversele probleme ce pot apărea, această dată poate fi modificată pe ultima sută de metri.

Antrenorul principal al echipei, Laurențiu Roșu, este și el plecat în toată această perioadă acasă, în Spania, la fel cum a făcut și preparatorul fizic cu care tehnicianul a venit la Mioveni, ibericul Felipe Franco. Până la reluarea pregătirii și apoi a campionatului, conducerea clubului lucrează la strategia de iarnă, analizând ce posturi sunt deficitare, ce întăriri trebuie și ce jucători sunt disponibili pentru a veni la echipă.

CS Mioveni ocupă, după 21 de etape scurse din actuala ediție de campionat, locul 9 în clasament, cu 27 de puncte. Argeșenii au obținut în meciurile jucate 7 victorii, 6 egaluri și a pierdut de 8 ori, având 31 de goluri marcate și 30 primite. În ultimele 10 partide disputate, galben-verzii nu au obținut decât o victorie, un 3-0 la Balotești, în rest remizând de 4 ori și pierzând de 5 ori. Pe propriul teren, CS Mioveni a jucat de 11 ori, având o linie de clasament 5-3-3, cu 21 goluri marcate și 15 primite, în timp ce în deplasare a jucat de 10 ori, cu linia de clasament 2-3-5 și golaveraj 10-15.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 28 Dec. 2017, 11:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă