CS Mioveni și Sportul se duelează amical în weekend!

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 16:44 Pregătiri, amicale
CS Mioveni și Sportul** se duelează amical în weekend!

Profitând de pauza din acest weekend, Flavius Stoican a pro­gra­mat un amical pentru CS Mioveni. Astfel, sâmbătă, de la ora 11, la Mi­o­veni, se va juca partida de verificare cu Sportul Studențesc, echipă din seria I a Ligii a II-a. Cele două formații au fost colege anul trecut în Liga I, ar­ge­șenii câștigând cu 2-1 meciul de acasă și remizând în deplasare, 0-0.

Argeșenii nu joacă în această etapă, în timp ce săptămâna vii­toare galben-verzii aveau programat meciul cu Voința Sibiu, echipă care s-a retras acum două săptămâni din campionat. Așadar, pentru echipa lui Flavius Stoican urmează, cel mai probabil, dacă sibieniii nu vor reveni asupra deciziei, o pauză de două săptămâni, după care, în ultima etapă, vor face deplasarea la FC Maramureș Baia Mare.
 
Vor victorie la Maramureș

La scurt timp după terminarea partidei cu FCM Târgu Mureș, Stoican a început deja să se gân­dească la me­ciul din ultima etapă, cu FC Maramureș Baia Mare. „Sper să-i fac pe a­cești tineri jucători, în această pauză de două etape, să e­volueze bi­ne și să ne întoarcem cu maximum din ultimul meci de la Baia Mare”, de­clara antrenorul lui CS Mioveni.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 16:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă