CS Mioveni și FC Olt, egale la zero!

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 16:04 Pregătiri, amicale

CS Mioveni și FC Olt au susținut astăzi un nou meci de verificare. Cele două echipe colege în seria a II-a a Ligii a II-a s-au duelat la Ștefănești, acolo unde au terminat la egalitate, scor 0-0.

Prima ocazie de a deschide scorul a venit în minutul 20. După o centrare de pe stânga a lui Giurcă, mingea ajunge la Marin, care o așează pentru șutul lui Ene, execuția acestuia din urmă, din marginea careului, se duce puțin peste. Spre finalul primei reprize, gazdele au beneficiat de o lovitură liberă executată însă de Dragalina peste poartă.

Repriza secundă începe cu oaspeții în atac. În minutul 55, Bancu trimite o minge pe culoar pentru Matei, care șutează la colțul lung, mingea se scurge pe lângă bară. În minutul 85, slătinenii au avut o lovitură liberă de la 30 de metri, executată de Anghelina, dar reținută de portarul echipei argeșene.

CS Mioveni: Ciucă – Cotigă, Stoica, Pasăre, Dragu, Stancu, Boboc, Dragalina, Mazilu, Aiza, Năstăsie. Au intrat: Zaharia, Cretu, Popescu, Dumitrache, Gălan, Vintilă, Panait și Simion.

FC Olt I: Bordea – Dima, Șerban, Cosic, Giurcă, A. David, Bancu, Vâlcică, Ene, Polgar, Marin.
FC Olt II: Bugiu – Anghelina, Chircan, Cosic (Șerban 75), Cuedan, Rioșanu, Quist, Firțulescu, Bancu, Gafița. Matei.

Foto: sportarges.ro

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 16:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă