CS Mioveni și-a început pregătirea cu 22 de jucători. Celea s-a transferat în Liga 1, iar două contracte au fost încheiate. „Vrem să continuăm pe aceeași linie ca în 2019”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2020, 13:14 Pregătiri, amicale

CS Mioveni este o altă echipă din Liga 2 care în această săptămână și-a reluat pregătirea pentru parte a doua a sezonului. Joi a fost adunarea, s-au purtat discuții cu jucătorii, iar o parte dintre ei au efectuat vizita medicală. Vineri, ceilalți fotbaliști din lot au făcut vizita la medic, iar apoi, cu toții, au susținut la Colibași primul antrenament din 2020.

Costin, Beța și Massaro au fost învoiți, Celea a plecat

Joi, la ora 14:30, a doua clasată din Liga 2 s-a reunit la stadionul Orășenesc cu 22 de jucători, aceștia purtând mai multe discuții cu antrenorii și coonducătorii Dumitru Olteanu și Constantin Stancu despre programul din această iarnă și despre obiectivele din partea secundă a campionatului. În schimb, nu s-a făcut niciun antrenament.

De la reunire au lipsit Raul Costin, Dean Beța și Davide Massaro, care au fost învoiți și se vor alătura lotului în zilele următoare, Daniel Celea, care a semnat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar și Marius Șimăndan și Remus Enache, cu care s-a încheiat colaborarea.

După întâlnirea de la stadion, o parte dintre jucători au fost la vizita medicală, la Pitești.

Lotul echipei CS Mioveni prezent la reunire: Flavius Croitoru, Valentin Sima, Bogdan Preda – Robert Ghiță, Eduard Stoica, Ionuț Burnea, Marian Șerban, Cătălin Alexe, Valentin Coșereanu, Paul Cioargă, Simon Măzărache, Ionuț Rădescu, Valentin Balint, Andrei Hergheligiu, Marius Albăstroiu, Andrei Trașcu, Marian Anghelina, Bogdan Zamfirescu, Robert Gherghe, Andrei Tirică, Alin Călin, Alexandru Ișfan.

Marius Stoica: „Dorința mea este ca 99,9 la sută să mergem cu aceeași jucători”

Vineri, sub conducerea „principalului” Marius Stoica, a „secunzilor” Mihai Olteanu și Iulian Preda și a antrenorului de portari Iulian Ilie, cei 22 de jucători care s-au prezentat și la reunirea de ieri au efectuat prima ședință de pregătire din 2020, la Grupul Școlar Colibași.

Antrenamentul a avut loc după ce de dimineață s-a efectuat partea a doua a vizitei medicale începută ieri.

„Vom avea și noutăți în lot, pentru partea a doua, dar, deocamdată, nu putem vorbi de certitudini. Vrem să concretizăm câteva transferuri, dar dorința mea este ca 99,9 la sută să mergem cu aceeași jucători, pentru că lotul are calitate și trebuie să îi dăm credit în continuare. Pot să fie și plecări, dar dorința mea este cea pe care am exprimat-o. Ne dorim ca în 2020 să mergem, dacă se poate, la fel de bine, pentru că parcursul în 2019 a fost unul bun, cu evoluții foarte bune. Echipa are jucători de caracter, care au muncit enorm, au făcut o treabă frumoasă și vrem să continuăm pe aceeași linie”, a declarat antrenorul principal Marius Stoica.

Sâmbătă dimineață, tot la Grupul Școlar, fotbaliștii de la CS Mioveni au programat Testul Gacon.

Trei amicale în cantonamentul de la Izvorani, alte patru stabilite după aceea

De luni se va intra, timp de o săptămână, într-un program normal de antrenamente susținute la Grupul Școlar Colibași, pentru reacomodarea la efort, urmând ca apoi să se meargă în cantonament la Izvorani, în perioada 20-31 ianuarie.

În localitatea ilfoveană sunt programate și primele trei amicale ale iernii. Adversarii vor fi Unirea Slobozia, Progresul Spartac sau Concordia Chiajna și Turris Oltul Turnu Măgurele.

După revenirea din cantonament, în partea a doua a pregătirii, galben-verzii mai au programate încă patru jocuri de verificare, cu CS Afumați, Vedița Colonești, Universitatea Craiova 2 și CSM Slatina.

CS Mioveni a încheiat prima parte a sezonului pe locul 2 în Liga 2, poziție direct promovabilă, la două puncte peste Rapid (37 față de 35), ocupanta locului care duce la baraj. Lider este UTA, cu 41 de puncte.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 10 Jan. 2020, 13:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă