CS Mioveni și-a definitivat lotul pentru noul sezon. Eftimie: „Ă‚știa suntem până în iarnă. Nu cred că mai avem ce să luăm”. Cele cinci achiziții ale argeșenilor

Marius ANGHEL 24 Jul. 2018, 16:57 Pregătiri, amicale
CS Mioveni și-a definitivat lotul pentru noul sezon. Eftimie:

CS Mioveni se află, ca toate echipele care îi vor fi adversare în noul sezon al Ligii 2, în ultima parte a pregătirii de vară, după ce s-a reluat antrenamentele acum aproape o lună de zile. Formația argeșeană a efectuat și un stagiu de pregătire centralizată pe plan local, iar până acum a jucat și trei meciuri amicale.

În primul, adversară a fost fosta echipă de Liga 1, Juventus București, devenită acum Daco-Getica București. Partida s-a jucat la Mioveni, iar gazdele au codus otilitățile pe durata celor 90 de minute, marcând și de patru ori. A urmat apoi, un al doilea amical, contra celor de la Pandurii Târgu Jiu. Meciul s-a jucat tot la Mioveni, iar argeșenii au ratat enorm, trimițând de două ori mingea în bară și irosind și un penalty. Până la urmă, jocul s-a terminat în cele din urmă 0-0. În fine, în ultimul joc disptuat, vineri seara lângă București, CS Mioveni a învins cu 1-0 pe Acedemica Clinceni, echipă pe care elevii lui Iordan Eftimie o vor întâlni și în prima etapă a campionatului. Unicul gol al partidei a fost marcat de Neagu din 11 metri, acesta revenind la echipă după ce a dat probe de joc la o altă formație și nu a fost oprit.

Pentru CS Mioveni mai urmează până la finalul perioadei de pregătire alte două teste, ambele în această săptămână, mâine, de la ora 11:00, cu CS Balotești și sâmbătă, de la ora 11:30, cu CS Afumați, partidele fiind programate a avea loc pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

„Sper ca în prima etapă să atingem vârful de formă și să facem performanță”

Antrenorul principal al Mioveniului, Iordan Eftimie, este mulțumit de modul în care s-au pregătit jucătorii săi în această vară, dar și de modul în care s-a prezentat echipa la meciurile amicale.

„În acest ultim joc amical am încercat să le dăm jucătorilor mai multe minute la dispoziție și unii dintrei ei chiar au evoluat câte 60 de minute. La pauză nu am făcut decât două schimbări, Celea cu Gherghe și Coșereanu cu Ayza, apoi de-abia în minutul 60 au intrat restul. Noi, în prima repriză am avut și o bară, plus alte două situații pe 18 metri și una din careu a lui Mîrzeanu. A fost un meci util, ne-am făcut o idee despre ei, având în vedere că jucăm contra lor și în prima etapă. Eu sunt mulțumit de cum au răspuns băieții și sper să o ținem tot așa. De partea cealaltă, Clinceniul are o echipă destul de bună, s-au întărit și ei și, în rest, copii și fotbaliști care au evoluat și anul trecut. Noi suntem foarte bine în acest moment cu pregătirea. Despre Neagu aș putea spune că este un pic în urmă cu pregătirea, pentru că el a fost la Clinceni și a întrerupt la un moment dat, dar ușor-ușor vine și la același nivel cu ceilalți. Restul sunt în grafic din toate punctele de vedere la acest moment. Sper ca în prima etapă să atingem vârful de formă și să facem performanță, să câștigăm primul meci, apoi, ușor-ușor să ne pregătim bine în continuare. Cred că lotul este complet în momentul de față, cu 25 de jucători, dintre care trei portari. Ă‚știa suntem până în iarnă, nu cred că mai vine cineva și nu cred că mai avem ce să luăm”, a spus antrenorul Iordan Eftimie.

Cinci transferuri

CS Mioveni a realizat în această vară cinci transferuri, completând astfel posturile rămase libere după ce s-a renunțat la mai mulți jucători odată cu reluarea pregătirii.

Jucătorii care au venit la Mioveni sunt fundașul dreapta Szabolcs Kilyen (20 de ani, de la Viitorul Constanța), fundașul central Daniel Celea (23 de ani, de la Pandurii Tg Jiu), atacantul Alexandru Popescu (20 de ani, de la Academica Clinceni), mijlocașul central Raul Andrei Drugă (20 de ani de la Olimpic Cetate Râșnov) și mijlocașul dreapta Valentin Constantin (de la CS U Craiova).

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 24 Jul. 2018, 16:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă