CS Mioveni se reunește joi, dar primul antrenament îl are programat vineri. A doua clasată din Liga 2 nu va merge în cantonament în străinătate

Marius ANGHEL 08 Jan. 2020, 15:14 Pregătiri, amicale
CS Mioveni se reunește joi, dar primul antrenament îl are programat vineri.** A doua clasată din Liga 2 nu va merge în cantonament în străinătate

CS Mioveni este o altă echipă din Liga 2 care se va reuni în această săptămână, după Petrolul sau Campionii FC Argeș. Marius Stoica sună adunarea joi, dar primul antrenament îl va conduce vineri. Spre deosebire de multe dintre adversarele din campionat, echipa argeșeană nu va merge într-un cantonament din străinătate.

A doua clasată din Liga 2 după 21 de etape a anunțat că jucătorii lui Marius Stoica vor reveni de joi la pregătire, reunirea lotului fiind programată pentru ora 14:30, la stadionul Orășenesc.

„Antrenorul Marius Stoica și conducerea clubului vor purta mai multe discuții cu jucătorii la reunire, după care se va merge la vizita medicală. Vineri este programat și primul antrenament al echipei, la 10:30 la Grupul Școlar Colibași, urmând ca sâmbătă jucătorii să dea testul Gacon”, scrie CS Mioveni pe site-ul oficial.

Apoi, de săptămâna viitoare, de luni, echipa argeșeană se va pregăti pe plan local, iar de pe 20 ianuarie se va intra în cantonament la Izvorani, localitate din județul Ilfov.

CS Mioveni a încheiat prima parte a sezonului pe locul 2, poziție direct promovabilă, cu 37 de puncte, la patru puncte în spatele liderului UTA și la două peste Rapid, ocupanta locului 3.

Marius ANGHEL 08 Jan. 2020, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă