CS Mioveni își bagă stadionul în reparații, din vară!

Marius ANGHEL 04 Jan. 2013, 11:57 Pregătiri, amicale
CS Mioveni își bagă stadionul în reparații,** din vară!

Stadionul orășenesc din Mio­veni va intra, în această vară, în reparații capitale, putem spu­­ne. Astfel, autoritățile locale in­ten­țio­nează să schimbe gazo­nul, să bage încălzire pe sub el și să îl dreneze cum trebuie, iar o par­te din tribune să fie aco­pe­­rită.

„După ce se va termina sezo­nul, se va închide stadio­nul pen­tru aceste lucrări impor­tan­te, conform cerințelor FRF. Toate aceste lucrări vor fi făcu­te odată”, ne-a spus, ieri, pri­ma­­rul Mioveniului, Ion Georgescu.

Până în vară, pe stadionul oră­șe­nesc își va disputa meciurile din returul campionatului CS Mio­veni, dar vor avea loc și al­te ma­nifestări cultural sportive.

Reunirea se face pe 14 ianuarie

În privința echipei, jucătorii vor re­veni din vacanță luni, pe 14 ia­nuarie. Reunirea lotului este pre­văzută a avea loc la Stadio­nul din Mioveni, acolo unde an­trenorul Flavius Stoican aș­teap­­tă la primul antrenament pe 2013 toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție în turul cam­pionatului.

După o perioa­dă de pregătire pe plan local, echipa va pleca în cantona­ment la munte, după care este foarte posibil să se efectueze și un stagiu de pregătire cen­tralizată în străinătate, pentru a se juca mai multe meciuri amicale.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 04 Jan. 2013, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă