CS Mioveni, egal chinuit cu FC Voluntari!

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 14:43 Pregătiri, amicale
CS Mioveni,** egal chinuit cu FC Voluntari!

CS Mioveni a jucat vineri al doilea meci verificare al săptămânii trecute. Galben-verzii au întâlnit pe terenul sintetic de la Bradu pe FC Voluntari, fomație ce activează în liga a III-a, seria C3. În acest meci antrenorul Flavius Stoican a apelat și la câțiva jucători care au fost folosiți mai puțin în campionat.

Scorul final a fost 1-1, golul argeșenilor fiind înscris de Stancu, cu cinci minute înainte de final, după ce l-a învins pe portarul ilfovenilor cu un șut din vo­leu, la colțul lung, de la 25 de metri.. „A fost un test bun pentru noi, având în vedere că avem o perioadă de pauză. Am întâlnit un adversar puternic cu jucători ce au activat în prima ligă. Din păcate suntem nevoiți să stăm două săptămâni în campionat și avem nevoie de astfel de partide. Pentru noi nu este bine că nu jucăm pentru că eram într-o formă foarte bună. Chiar și așa noi sperăm ca la reluarea meciurilor oficiale să fim la aceeași formă și să avem rezultate bune”, a declarat Mihai Cotigă, jucător al celor de la CS Mioveni.

Directorul sportiv al Mioveniului, Daniel Barbu, este mulțumit de jocul echipei: „A fost un test util de pregătire cu o echipă de Liga a III-a. Am primit gol pe o greșeală, iar după aceea ne-am jucat cu ocaziile de gol. Am re­ușit să ra­tăm din aproape toate pozițiile. Am ajuns pînă în fața porții, dar n-am putut să înscriem decît un gol. Vineri avem programat un amical cu CSM Vîlcea, care va fi mult mai elocvent în privința po­tențialului nos­tru”.

Meciul cu Vâlcea nu mai este unul sigur

Oficialii echipei din Mioveni au declarat cu mult timp înainte faptul că trupa lui Stoican ar fi urmat să joace un meci amical împotriva celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Numai că jocul dintre cele două echipe nu mai este unul la fel de sigur, cel puțin acest lucru fiind subliniat de către oficialii argeșenilor. Există posibilitatea ca partida dintre cele două echipe să nu se mai dispute.

CS Mioveni: Popescu – Cotigă, Pătrașcu, Pa­să­­re, Dumitrache – Mazilu, Boboc, Popescu, Bi­cea­­nu – Vintilă, Galan. După pauză au intrat și cei­lalți ju­cători din lot.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 14:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă