CS Mioveni, CSM Râmnicu Vâlcea, Damila, adversarele din amicale!

Mihai Andries 04 Jul. 2013, 19:42 Pregătiri, amicale
CS Mioveni, CSM Râmnicu Vâlcea, Damila, adversarele din amicale!

Oficialii clubului FC Olt Slatina au stabilit detaliile legate de programul de pregătire al verii. Divizionara secundă are perfectate o serie de amicale, programate după revenirea din cantonament, însă meciuri de pregătire vor fi susținute și înainte de plecarea în stagiul centralizat.

Înainte de plecarea în stagiul pregătirii centralizate, FC Olt Slatina va susține cel puțin trei meciuri de pregătire, în compania unor echipe de nivel inferior, urmând ca la revenirea din cantonament să susțină amicale doar cu echipe de același nivel sau superior. Prin urmare, oficialii clubului au perfectat o serie de partide, ce vor avea loc la revenirea din cantonament. Pe 7 august, FC Olt Slatina are programat un meci amical cu CSM Râmnicu Vâlcea, urmând ca pe 10 august să întâlnească, pe teren propriu, Minerul Motru, nou-promovata în eșalonul secund, pregătită de  fostul internațional Ștefan Nanu.

Pe 14 sau 15 august, slătinenii vor întâlni, în deplasare, Damila Măciuca, urmând ca pe 17 să joace cu CS Mioveni. Pe data de 21 se va disputa un nou joc de verificare cu Minerul Motru, iar pe 24 este programată manșa retur cu CSM Râmnicu Vâlcea. FC Olt Slatina va susține, în această vară, în jur de zece meciuri de pregătire. Startul campionatului Ligii a II-a este preconizat a se da pe 7 septembrie, Comitetul Executiv al FRF, ce se va întruni, sâmbătă, 6 iulie, urmând a stabili exact data începerii. Divizionara secundă FC Olt Slatina se va reuni, luni, la baza sportivă Metalurgistul, primul antrenament al verii fiind programat cu începere de la ora 11.00.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 04 Jul. 2013, 19:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă