CS Mioveni alternează victoriile la scor cu remizele! În ultimul test, în fața unui lider din Liga 3, jucătorii lui Oprița n-au putut înscrie

Marius ANGHEL 11 Feb. 2019, 13:40 Pregătiri, amicale
CS Mioveni alternează victoriile la scor cu remizele!** În ultimul test, în fața unui lider din Liga 3, jucătorii lui Oprița n-au putut înscrie

CS Mioveni a remizat sâmbătă, scor 0-0, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, într-un meci amical disputat pe Stadionul Orășenesc. Echipa antrenată de Daniel Oprița alternează adversarii slabi, pe care îi învinge la scoruri mari, cu unii apropiați valoric, în fața cărora obțin egaluri.

În testul cu Turnu Măgurele, Daniel Oprița a început cu aceeași formație ca în partida de miercuri cu Chindia, în care a terminat la egalitate, scor 1-1: Sima – Kilyen, Beța, Burnea, Ed. Stoica – R. Lazăr, Boboc – Rădescu, C. Năstăsie, Coșereanu – Ayza, iar după pauză pe teren au mai intrat și F. Croitoru, Dumitrache, Rob. Gherghe, Trașcu, Alexe, R. Drugă, Al. Popescu, Val. Balint, Celea, Călin. Nu au jucat niciun minut Preda, Isfan, Ristea, Șerban, Tirică și Tărîță.

Partida nu a fost una spectaculoasă, însă, pe durata celor 90 de minute, balonul a lovit de două ori bara, o dată trimis de Beța, după un corner, și altă dată trimis de un adversar pe un contraatac. O altă ocazie mare i-a aparținut lui Popescu, în minutul 90, un șut periculos din interiorul careului.

Acesta a fost al cincilea joc de pregătire din această iarnă al echipei lui Oprița. Până acum, în ordine, CS Mioveni a învins cu 9-0 pe AS Direct AS Direct (Liga 5 Argeș), și cu 10-0 pe Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița), a remizat 1-1 cu Chindia Târgoviște și a câștigat cu 7-0 cu U Craiova CS U19.

Săptămâna aceasta, miercuri și sâmbătă, CS Mioveni are programate ultimele două meciuri amicale, cu Astra II (13 februarie, ora 12:00) și cu Unirea Bascov (16 februarie).

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 11 Feb. 2019, 13:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă