CS Mioveni a urcat la munte pentru două săptămâni. Adversarii pe care argeșenii îi vor întâlni în stagiul de la Poiana Brașov

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 14:24 Pregătiri, amicale
CS Mioveni a urcat la munte pentru două săptămâni.** Adversarii pe care argeșenii îi vor întâlni în stagiul de la Poiana Brașov

CS Mioveni a terminat, sâmbătă, o primă parte a pregătirii de iarnă, elevii antrenați de Marius Stoica urmând a intra de astăzi, 25 ianuarie, în cantonament.

Galben-verzii au plecat în această dimineață spre Poiana Brașov, acolo unde vor sta aproape două săptămâni, până pe 6 februarie, și unde vor desfășura și câteva meciuri de verificare. 

Pe parcursul celor 13 zile pe care le va petrece în stațiunea brașoveană, CS Mioveni va juca și trei partide de verificare. Mai întâi, pe 31 ianuarie are programat un amical cu Național Sebeș, apoi, pe 3 februarie, adversar îi va fi FC Râșnov sau Unirea Tărlungeni, în timp ce pe 5 februarie va juca cu AS Zărnești. După revenirea din stagiul montan, argeșenii mai au programate și amicale cu Gloria Buzău, pe 13 februarie, și FC Academica Clinceni, pe 20 februarie.

Echipa s-a reunit, acum două săptămâni, la Mioveni, iar la finalul primei săptămâni de pregătire, pe plan local, s-a jucat și un meci de verificare, cu AS Colibași, partida fiind câștigată cu 12-2.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 14:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă