CS Mioveni a trecut de Cetate Râșnov. Ayza și una dintre noile achiziții ale argeșenilor au înscris golurile victoriei

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 12:46 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a disputat ieri, pe terenul sintetic de la Cheile Grădiștei, cu Olimpic Cetate Râșnov primul lor meci amical din această perioadă de pregătire de iarnă. Argeșenii s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Roberto Ayza (40) și Andrei Neagoe (81).

Râșnovenii au jucat curajos testul, iar în minutul 2, portarul celor de la Mioveni, Croitoru, a fost salvat de bară la șutul lui Mariean. Totuși, jucătorii lui Alexandru Pelici au intrat la cabine în avantaj grație reușitei lui Ayza cu puțin timp înainte de pauză. Brazilianul a punctat cu un șut plasat de la marginea careului.

În partea secundă, CS Mioveni a controlat jocul, iar pe final a reușit să majoreze scorul, după reușita lui Andrei Neagoe cu un șut direct din lovitură liberă.

Astăzi de dimineață, CS Mioveni va juca un nou meci amical, la finalul cantonamentului de la Cheile Grădiștei, cu ASF Zărnești. De partea cealaltă, următorul meci amical al celor de la Cetate Râșnov este programat sâmbătă, la Tărlungeni, cu Unirea Slobozia, ocazie cu care antrenorul Dan Bona va stabili și lotul care va intra în cantonament la baza proprie în perioada 6-11 februarie.

OLIMPIC CETATE RÂȘNOV – CS MIOVENI 0-2
Ayza 40′, Andr. Neagoe 81′

Cetate Râșnov (prima repriză): Dănălache – Dobre, Potecu, Bogyor, S. Marin – Fânariu, Stăncuțu, Robu, Dinu – Vasiloi, Mariean
Cetate Râșnov (repriza secundă): Mihok – Pleșa, Bogyor, Potecu, Portik – Neculăescu (Solomon 75), Popescu , Afrăsinei, Vasilache -Simon, Celmare (Podlesnîi 75)
Antrenor: Dan Bona

CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, I. Stoica, Ed. Stoica – Iamandi, Biceanu – Rădescu, Năstăsie, Ayza – Nilă. Au mai jucat: Oct. Popescu – Alexe, Burnea, R. Lazăr, M. Galan, Ivan, Vintilă, Ed. Florescu, Vișa, Tomozei, D. Iancu, Șchiopu, Trașcu, Mîrzeanu, Piscanu, A. Popa, Andr. Neagoe, M. Staicu, Ed. Neacșu. Nu au fost folosiți portarii Preda și Sima, care vor fi utilizați în partida de vineri de la Zărnești.
Antrenor: Alexandru Pelici

Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 12:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă