CS Mioveni a pierdut una dintre bazele sportive unde se pregătea. „Au adus agenți de pază care nu mai lasă pe nimeni să intre pe stadion”

Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 16:50 Pregătiri, amicale
CS Mioveni a pierdut una dintre bazele sportive unde se pregătea.**

CS Mioveni e în pericol să-și piardă una dintre bazele unde se antrena, reunirea sau juca meciuri amicale. Claudiu Niculescu prefera să își pregătească jucătorii pe arena din Ștefănești, însă acest lucru s-ar putea să nu se mai întâmple din această vară.

Baza sportivă de la Ștefănești, acolo unde își dispută meciurile din Liga a IV-a Argeș echipa Viitorul Ștefănești și unde se antrenează și jucătorii de la CS Mioveni, a fost închisă acum câteva zile. Decizia a fost luată de Uzina Dacia, proprietarul acestui complex sportiv.  

„Am primit o hârtie prin care am fost anunțați că până pe 15 iunie trebuie să predăm baza sportivă către Uzina Dacia. De câteva zile, au adus agenți de pază care nu mai lasă pe nimeni să intre pe stadion. Oamenii din Ștefănești nu sunt de acord cu această decizie și strâng semnături pentru a se menține funcțională această bază sportivă. Și primarul Georgescu de la Mioveni vrea ca acest stadion să rămână funcțional. Noi nu mai avem unde să ne antrenăm și unde juca. Încercăm să terminăm baza sportivă de la Golești, dar nu cred că că vom reuși acest lucru până pe 15 august, când începe noul sezon. Ne-au fost furate porțile, plasele. Trebuie să împrejmuim terenul, să facem tribuna și să amenajăm vestiarele. Avem cinci grupe de copii și o echipă de seniori care își desfășoară activitatea în cadrul clubului, iar eu de unul singur nu pot să mai susțin activitatea dacă nu voi fi ajutat de autoritățile locale. Fac un apel către toți locuitorii din Ștefănești, care iubesc sportul, să ne ajute în demersul nostru de a găsi o soluție ca această bază sportivă să nu se închidă. Dacă nu vom reuși acest lucru, intenționez să mă retrag, pentru că nu mai are rost să continuăm cu activitatea sportivă dacă nu avem minimum de condiții de pregătire”, a declarat, pentru curier.ro, Florin Păun, președintele clubului Viitorul Ștefănești.

Marius ANGHEL 26 Jun. 2015, 16:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă