CS Mioveni a pierdut la limită amicalul cu FC Brașov!

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 19:32 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a pierdut cu 1-0 amicalul de astăzi, de la Brașov cu echipa de Liga I, FC Brașov. Golul victoriei a fost marcat de fundașul Ricardo Machado, în minutul 66, printr-o reluare cu capul, după un corner executat de Serginho. Brașovenii au ratat majorarea scorului în minutul 80, când Fonseca a șutat în bara transversală.

FC Brașov: Iacob (46 Bordea) – Străuț (46 Vagner), Machado, Lekco, Ionescu (61 Serginio) – Szekely (60 Enceanu), Mateiu (46 Moraru, 80 Ispas), Aganovic (46 Diego Santos), Surdu (46 Ciocâlteu, 78 David Dias) – Buga (46 Păun), Cristea (55 Fonseca). Cornel Țălnar nu s-a putut baza în această partidă pe portarii Marinescu și Mutu și jucătorii Bruno Madeira, Grigorie și Marius Constantin, toți accidentați.

Ion Moldovan a folosit următoarea echipă: Ciucă (46 Popescu) – Cotigă, Bg. Stoica (85 Zaharia), Pasăre, Ct. Stan – A. Popa (60 Abuzătoaei), Răuță, Biceanu, Galan (70 Chețan) – Năstăsie (80 Ayza), Ene (60 Gueye).

Ieri au învins cu 4-2 pe AS Valea Ursului

Înainte de amicalul cu FC Brașov, CS Mioveni a învins cu 4-2 (2-2) pe AS Valea Ursului, într-un meci amical disputat ieri după-amiază pe terenul sintetic de la Grupul Scolar Colibași. Conform csmioveni.ro, golurile argeșenilor din liga secundă au fost marcate de Vintilă (2), Marcu și Traore.

Pentru CS Mioveni au evoluat în acest meci: Croitoru – Șchiopu, Deleanu, Bamba, Micu – Mazilu, Alexe, Leo Iordache, Matei – Vintilă, Traore. În repriza secundă au mai intrat Simion, Pravăț, Marcu, Păun.

Oaspeții au deschis scorul în primele minute ale partidei însă Vintilă a egalat cu un șut la colțul lung de pe stânga. AS Valea Ursului a ajuns din nou în avantaj, însă același Vintilă a mai marcat odată pentru echipa noastră, cu capul din interiorul careului, după o centrare din lovitură liberă de pe dreapta. După pauză, Marcu a transformat un penalti scos tot de el la o pătrundere în careu, iar Traore a stabilit scorul final, după ce a scăpat singur cu portarul și l-a driblat.

Antrenorul Ion Moldovan a folosit și mai mulți jucători de la echipa a II -a: Deleanu, Micu, Alexe, Simion, Pravăț, Marcu, Păun.

Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 19:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă