CS Mioveni a pierdut amicalul cu Argeșul Pitești

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 13:18 Pregătiri, amicale

Ieri după-amiază pe terenul sintetic de la stadionul „Nicolae Dobrin, SCM Pi­tești, echipă antrenată de Cristi Negru, a obținut o victorie în amicalul cu CS Mioveni, scor final 2-1. La pauză a fost 2-0, golu­rile partidei fiind marca­te de Nilă și Stan pentru SCM, respectiv, Pa­săre pentru galben-verzi.

 Partida de ieri s-a disputat pe o vreme neprielnică, în ciuda celor 5 grade de afară. Vântul care a bătut la stadion a făcut să se simtă des­tul de bine frigul. Pe teren însă, ju­că­torii s-au încălzit și și-au văzut de treabă, iar gazdele au marcat de do­uă ori în prima repriză. Nilă, fost jucător la CS Mioveni, a des­chis scorul pentru SCM, după o pa­să de la adversar, acesta oprin­du-se de la mijlocul terenului direct în poar­tă. Golul doi a fost înscris de Ovidiu Stan, finalizarea fiind cu un vole foarte frumos din careu.

La pauză, Flavius Stoican a schim­bat toată echipa și a băgat jucătorii de bază, iar asta s-a văzut și pe ta­be­lă, re­priza, dar nu și meciul, termi­nându-se în avantajul Miove­niu­lui, golul acestora fiind marcat de Pa­săre cu o reluare din careu dir­ect în vinclu.

Meciul de ieri a fost un bun pri­lej pentru cei doi antre­nori Cristi Negru și Flavius Stoican să-i va­dă la lucru pe toți jucătorii pe care îi au în lot și pe care se vor baza în retu­rul cam­pio­na­­tu­lui.

La SCM, în prima repriză au jucat: Vlăsceanu – Hapaină, Băr­bu­lescu, Stoicescu, Pîslaru – Enache, Diță, Neagu, Beuran – Nilă, Ov.Stan. În repriza secundă au intrat: Mușat – Pîslaru, Bărbulescu, Diță, Baicu – E­nache, Deliu, Neagu, Neacșa – Ovidiu Stan, Rădescu.

De partea cealaltă, la CS Mio­veni, în prima parte au evoluat: Ciucă – Za­haria, Bogdan Stoica, Crețu, Du­mitrache – Galan, Panait, Nicolescu, I. Stancu – Simion, Vintilă. După pauză pe teren au fost: Popa (Oprea) – Coti­gă, Pasăre, B. Stoica, Dragu – Mazilu, Biceanu, Boboc, Ayza – Năstăsie, Dra­ga­lina.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 13:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă