CS Mioveni a obținut doar un egal în amicalul cu Juventus!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2013, 13:10 Pregătiri, amicale
CS Mioveni** a obținut doar un egal în amicalul cu Juventus!

CS Mioveni a obținut, ieri, o re­mi­ză în amicalul cu Juventus București, 1-1 (0-0), într-o parti­dă desfășurată pe terenul sin­tetic de la Bradu. A fost, de alt­fel, o remiză între doi antrenori, Flavius Stoican și Eugen Trică, buni prieteni și foști coechipieri patru ani la Universitatea Craiova.

Partida de la Bradu a început la ora 13.30 și a fost condusă bi­ne de la centru de Leonard Li­lea. Galben-verzii au încercat din nou mai multe formule de joc, principalul Flavius Stoican do­rind să se edifice cât mai repede asupra lotului pe care îl are la dispoziție. Argeșenii au ratat mai multe ocazii de gol, prin Năs­tăsie și Dragalina, în prima re­pri­ză, și Simion și Biceanu, în par­­tea se­cundă. În prima parte a jocului pe teren s-au aflat și mai mulți din­tre jucătorii de bază ai echi­pei, Ayza a obținut un pe­nalti, fiind faultat, însă Stancu a ratat de la punctul cu var. Go­lul Mio­veniului a fost înscris de Ma­zilu, la începutul reprizei se­cun­de, du­pă o fază făcută de Dra­galina, în timp ce oaspeții au e­galat pe fi­nal prin Ilie Dumitrescu, după o gre­șea­lă a apărării gal­ben-ver­de.

Pentru CS Mioveni au jucat în prima repriză Ciucă – Cotigă, Pasăre, Stoica, Dragu – Mazilu, Boboc, Năstăsie, Stancu – Dragalina, Ayza, ca în repriza secundă să evolueze și Oprea – Zaharia, Crețu, Pasăre, Dumitrache – Turnescu, Biceanu, Panait, Nicolescu, Gălan – Simion.

Pentru Juventus au evoluat: Ștef – Cuceanu, Wincentovicz, Zeciu, Iordache – Rotaru, Bustea – I. Dumitrescu, Iosofache, M. Ene – Truță. Au mai jucat: Cobliș – Vleoangă, Vârlan, Petculescu și Stoian.

„Nu suntem disperați după rezultate”

Președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a urmărit cu atenție evoluția echipei de până acum în amicaluri și a căutat alături de antrenori să vadă pe ce jucători se poate pune baza în retur și pe care nu.

„Este normal ca după perioada de pregătire centralizată de la Sinaia e­chi­pa să nu fie într-o formă tactică bu­nă, deoarece până acum s-a pus ac­cen­tul pe pregătirea fizică și de-abia de acum încolo se va lucra la tactică. Noi sperăm ca la începerea campiona­tu­lui echipa să fie într-un vârf de formă, a­vând la bază ce s-a acumulat la munte și ce se lucrează tactic în această peri­oa­dă. Sigur, ne nemulțumesc aceste rezultate, dar nu suntem disperați după e­le. Acum se testează jucătorii, se pu­ne la punct unsprezecele de bază și, în plus, se vor vedea și cei pe care ne mai pu­tem baza, în afară de ti­tu­lari. Mai sunt 5-6 meciuri amicale și până la finele perioadei de pregătire ne vom face o părere dacă totul a fost cum tre­buie”, a spus Dumitru Olteanu.
 
„Acum au toți șanse egale să se afirme”

Antrenorul principal al galben-verzilor, Flavius Stoican, este în căutări în această perioadă și speră ca, pînă la începutul cam­pio­natului, să găsească jucătorii pe care se poate baza în partea a doua a sezonului.

„Nu ne interesează rezultatele acum. Suntem în căutări, când vrem să vedem ce poate fiecare jucător în parte. Suntem mulțumiți de ran­da­mentul jucătorilor sub contract. În a­ceastă pe­ri­oadă, la meciurile amicale, atunci când se fac primele modificări în echipă, se vede o di­ferență. Încă ne aflăm la primele meciuri și nu sîn­tem 100% la capacitate din punct de vedere tehnic. Până la finele perioadei de pregătire, vom pune însă la punct toate detaliile, astfel ca, atunci când înce­pem campionatu, să fim OK din toate punctele de ve­dere. Acum le dăm la toți șanse să joace, pen­tru a ne edifica asupra potențialului jucătorilor pe care îi avem în lot”, a declarat, du­pă meciul cu Ju­ventus, Flavius Stoican.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 13 Feb. 2013, 13:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă