CS Mioveni a câștigat la limită amicalul cu CS Ștefănești

27 Jul. 2012, 12:58 Pregătiri, amicale
CS Mioveni** a câștigat la limită amicalul cu CS Ștefănești

CS Mioveni a obținut a doua victorie în ami­ca­­lele disputate în această vară, miercuri sea­ră, echipa antrenată de Mihăiță Ianov­schi câștigând cu 1-0 în fața CS Ștefănești (Il­fov), într-un meci disputat la Buftea, pe te­renurile federației.

Golul victoriei argeșenilor a fost marcat în repriza a doua de Olteanu, căpitanul echipei înscri­ind cu capul din careu, după un corner executat perfect de Rică Neaga. Ocazii de a înscrie în a­cest meci au mai avut Răduță, care a scăpat singur cu portarul, dar a trimis peste, dar și Neaga și Năstăsie.

„A fost un joc mai mult la ju­mă­­tatea terenului, un meci aspru și de o parte, și de alta. Am văzut o agresivitate bu­nă a băieților într-un joc în care ne-am creat câteva ocazii, însă la mo­mentul ăsta e normal să nu se marcheze prea mult. A fost un joc bun pentru momentul la care ne aflăm, cu trei săptămâni și jumătate înainte de începerea campionatului. Eu zic că echipa arată bine, dar mai trebuie răb­dare și, odată cu trecerea tim­pu­lui, vor apărea și relații de joc, odată cu reducerea volumului de lucru și creșterea intensității. Aceste lu­cruri vor da pros­pe­ți­me, astfel că jocul o să arate cu totul altfel”, ne-a spus principalul galben-ver­zilor, Mihăiță Iano­v­schi.

CS Mioveni: Dănălache – Cotigă, Olteanu, Miulescu, Io­nuț Stancu – Măr­găritescu, Boboc – Neaga, Năstăsie, Co­șereanu – Răduță. Au mai ju­cat: Po­­pescu, Panait, Mazilu, Delcea, Bi­cea­nu, Gălan, Du­mi­trache, Oprea, Si­mi­on, Po­pes­cu.
Antrenor: Mihăiță Ianovschi.

A debutat Dănălache

La CS Mioveni a debutat mier­curi și nou-venitul portar Re­­mus Dănălache. Acesta a promovat până acum în Liga I cu FCM Tg. Mureș și Voința Si­biu. Goal-keeper-ul care a sem­­nat pe 2 ani cu galben-verzii a avut mai multe intervenții bune în prima repriză, când scorul e­ra 0-0, salvându-și echipa de la do­uă sau trei goluri. După pau­ză, între buturi a intrat Po­pes­cu. Dănălache a mai evoluat pâ­­nă acum la Tractorul Brașov, Fo­rex și Arieșul Turda, el fiind ori­ginar din Brașov.

Duminică, amical cu o echipă bulgară

CS Mioveni va disputa duminică seara, pe propriul teren, un meci amical internațional. Adversară va fi formația de Liga a III-a din Bulgaria FC Ariston 1930 Ruse (fostă Lokomotiv Ruse). Meciul de pe Stadionul Orășenesc din Mioveni este programat duminică, de la ora 18, intrarea spectatorilor fiind liberă, iar partida va fi condusă de o brigadă argeșeană de arbitri.

Până la meciul de duminică, galben-verzii vor avea zilnic câte unul sau chiar câte două an­tre­na­mente. Astfel, dacă a­sea­ră se­dința de pregătire a fost pro­gramată pentru ora 18, la Ște­fă­nești, astăzi, Mihăiță Ia­nov­schi a programat două an­tre­na­mente, unul dimineața și al­tul seara, pe același sta­di­on, în timp ce, mâine, echipa se va pre­­găti de la ora 18, pe sta­dio­nul din Mioveni, acolo unde se va disputa poimâine amicalul.

Urmează SCM, Chindia și Dinamo II

Săptămâna viitoare, CS Mio­veni are deja programul stabilit, urmând să joace patru meciuri amicale. Marți, adversară va fi SCM Pitești, iar miercuri, Chin­dia Târgoviște, antrenorii ur­mând să facă două echipe se­parate și să utilizeze câte una la fie­ca­re joc de pregătire. Sâm­băta vi­itoare, echipa a doua a clubului va juca dimineață cu SCM Pi­tești, în timp ce prima se va de­plasa la Bucu­rești pentru o par­tidă cu Di­na­mo II.

Articol scris de Silviu Mihai

27 Jul. 2012, 12:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă