CS Mioveni, 4-0 cu A­ris­ton Ruse! Fratele lui Sânmărtean e în lotul argeșenilor

31 Jul. 2012, 14:28 Pregătiri, amicale
CS Mioveni, 4-0 cu A­ris­ton Ruse!** Fratele lui Sânmărtean e în lotul argeșenilor

CS Mioveni a disputat duminică seara, pe pro­­­priul teren, un ami­cal cu echipa bulgară FC A­ris­ton Ruse, for­mație care va activa în sezonul ur­mător în Li­ga a II-a din Bulgaria. Galben-verzii au învins destul de clar, cu 4-0, golurile fiind mar­cate de Răduță, Neaga și Năs­tăsie (2).

După 7-0 cu Cimentul Fieni și 1-0 cu CS Ștefănești – Ilfov, CS Mioveni a obținut o nouă victorie în amicale din această vară, formația antrenată de Mihăiță Ia­novschi câștigând cu 4-0 jocul de pregătire disputat duminică sea­ra cu Ariston Ruse. Scorul a fost deschis de Răduță, ata­can­tul a­dus în această vară de la Ra­pid înscriind cu capul din fața porții după o centrare în careu, de pe dreapta, a lui Mazilu. Năs­tăsie a marcat golul al doilea al gaz­de­lor cu un șut plasat din interiorul careului, pentru ca Nea­ga să mar­cheze golul trei, cu o scăriță la colțul scurt după o preluare cu spatele la poartă. Tabela a fost închisă de Năs­tăsie, cu același gen de execuție ca la primul său gol. Mioveniul a făcut un meci foarte bun contra ad­ver­sa­rilor bulgari, în afară de cele patru go­luri ar­geșenii mai ratând alte 6-7 ocazii de gol prin Biceanu, Neaga, Năstăsie și Răduță.

În acest meci, pentru CS Mioveni au jucat în prima repriză Popescu – Pasăre, Olteanu, Daouda, Ionuț Stancu – Mărgăritescu, Boboc – Mazilu, Năstăsie, Neaga – Răduță, pentru ca după pauză să mai intre: Dănălache – Cotigă, Miulescu, Dumitrache, Panait, Delcea, Biceanu, Gălan, Oprea și Sânmărtean.

„Joc bun pentru acest moment!”

Antrenorul galben-ver­zi­lor, Mi­­hăiță Ianov­schi, s-a de­cla­rat des­tul de mulțumit de jo­cul fă­cut de echipa sa contra bul­garilor, a­vând în vedere mo­­men­tul de pregătire la ca­re se află jucătorii.

După meci, dumi­ni­că sea­ra, Ianovschi Jr. ne-a declarat: „Adver­sa­rul a fost de Liga a II-a din Bulgaria, iar legă­tu­ra cu ei am făcut-o eu printr-un im­pre­sar. A fost un joc bun pen­tru noi în acest moment. Tre­buie să vedem ce se va hotărî la Federație, dacă se amînă sau nu campionatul, pentru a știi cum vom face și noi pro­gra­mul. Dacă se va amîna, ni se va da programul un pic peste cap, dar apoi se vor regla lucrurile. Cu bulgarii a fost un joc de pregătire și nimic mai mult. Nu ne îmbătăm cu apă rece, am văzut ce mai e de corectat și o să rezolvăm și ce mai avem de pus la punct. Important este că avem trei meciuri de pregătire, am marcat 12 goluri și nu am primit nici unul”.

Primarul, la meci

Primarul Ion Georgescu și-a făcut timp duminică seara pen­tru a urmări și el o parte din me­ciul disputat de CS Mioveni cu Ariston Ruse. Edilul orașului a venit la meci și a stat în lateralul tribunei, în parcarea stadionului. Georgescu a vrut să-i vadă ast­fel la joc pe jucătorii despre care declarase cu câteva ore înainte că au dovedit spirit civic și atașa­ment față de oraș, în momentul cînd au ales să voteze la re­fe­rendum lângă stadion înainte de meci.

A venit fratele lui Sânmărtean

În meciul cu Ariston, la Mio­veni a jucat și Dinu Sânmărtean, nimeni altul decât fratele lui Lu­cian Sânmărtean de la FC Vas­lui. Dinu joacă fundaș stânga și este mai tânăr ca fratele său cu un an. Jucătorul venit la Mio­veni a fost adus de la Delta Tul­cea și a mai evoluat în Liga I la Gloria Bistrița și FC Vaslui, în timp ce în eșalonul secund a tre­cut pe la formațiile Vaslui, Să­cele, Prefab Modelu, Bihor Ora­dea și Tulcea.

Au amânat jocul cu SCM, de azi

Galben-verzii trebuiau să mai dispute astăzi un nou meci a­mi­cal cu SCM Pitești, însă jocul a fost anulat la cererea echipei de Liga a III-a, care a vrut să nu mai forțeze în această perioadă. Par­tida a fost însă reprogramată pes­te două săptămâni. Altfel, Mi­o­­veni mai are miercuri pro­gramat un meci amical cu Chindia Târ­go­viș­te, acesta fiind de la ora 18.00.

Articol scris de Silviu Mihai

31 Jul. 2012, 14:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă