CS Apa Craiova, egală Damilei 90 de minute!

Mihai Andries 11 Feb. 2013, 17:45 Pregătiri, amicale
CS Apa Craiova,** egală Damilei 90 de minute!

Formația CS Apa Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, amicalul disputat sâmbătă,  la Vâlcea, pe terenul sintetic din Zăvoi, în fața Damilei Măciuca, ocupanta locului patru din Liga a II-a, seria a 2-a. Unicul gol al meciului a fost marcat după minutul 90, de Codruț Lircă, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. În ansamblu, jocul a fost unul echilibrat în prima repriză, vâlcenii lui Claudiu Niculescu fiind mai prezenți în joc în partea secundă, când s-au apropiat mai mult de poarta adversă. Damila și-a trecut în cont doar două oportunități de gol pe durata meciului, prima prin Mihai Deaconescu, a cărui lovitură de cap a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Nicușor Grecu (’38), și Smedescu, care a țintit transversala de la 20 de metri (’60). Craiovenii au replicat prin Bogdan Bușică în minutul 54, când a șutat bine din colțul careului de 16 metri, lateral stânga, dar experimentatul Dragoș Geantă a fost la post, și în 64, când a scăpat singur spre poartă, dar a întârziat finalizarea și a fost deposedat de fundașii vâlceni.

Damila Măciuca: Matache – Samson, I. Stoica, Deaconescu, Ed. Stoica – O. Popescu, L. Iordache – Codin, Smedescu, Iancu – Voinea. Au mai intrat: Dr. Geantă – Lircă, Pârvulescu, Ad. Popa, Geo Mișu și Calu. Antrenor: Claudiu Niculescu.

CS Apa Craiova: Grecu – Orban, Chiriță, Duicu, D. Duca – Firoiu, D. Stancu, Stoichițoiu, Bălan – Bușică, Șt. Stancu. Au mai intrat: Surdu – An. Duca, Dreșcă, Simion, Dina, Pârvoiu. Antrenor: Ionel Luță.

Craiovenii au lăsat o impresie bună

„A fost un meci bun, în care am întâlnit un adversar tare și mă bucur că am reușit ca până în minutul 90 să nu primim gol. Ă‚sta e fotbalul, poate vom câștiga și noi în minutul 90 următorul meci și apare ca o compensație. Cred că am lăsat o impresie bună. S-a terminat 1-0, dar cu puțin noroc putea fi și 0-1. Eu mă bucur că reușim să ajungem în fața porții, să ne creăm ocazii. Suntem la început și trebuie să muncim mult mai mult, să avem mai multă încredere în noi, mai mult curaj. Cred că atunci când vom câștiga aceste dueluri de unu” contra unu”, avantajul va fi de partea noastră și vom reuși să câștigăm jocul”, a spus „principalul” craiovenilor, Ionuț Luță.

„A fost un joc bun, de pregătire și mă bucur că băieții au ieșit sănătoșți de pe teren, pentru că au jucat pe o suprafață foarte-foarte periculoasă. Nu ne-a fost ușor, pentru că am întâlnit o echipă ambițioasă, care s-a agățat de orice minge și a încercat să scoată maximum. Le urez baftă în campionat!”, a declarat tehnicianul Damilei, Claudiu Niculescu.

Următorul joc amical pe care îl va susține CS Apa Craiova va avea loc miercuri, de la ora 12.00, la Roșiori, cu Rova, urmând ca „returul” cu formația din Teleorman să aibă loc sâmbătă, la ora 12.00, pe stadionul de „Chimia”.

Sursa: CS Apa Craiova

Mihai Andries 11 Feb. 2013, 17:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă