CS Afumați, învinsă de AS SR Brașov la Cheile Grădiștei. Emanuel Popa a fost decisiv pentru echipa din Liga 4

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 11:31 Pregătiri, amicale
CS Afumați, învinsă de AS SR Brașov la Cheile Grădiștei.** Emanuel Popa a fost decisiv pentru echipa din Liga 4

Pe un teren înghețat și acoperit cu zăpadă, AS SR Brașov și CS Afumați s-au duelat, ieri, la Cheile Grădiștei. După un meci de mare angajament, brașovenii au reușit să se impună cu 1-0, grație golului marcat de Emanuel Popa în minutul 39.

Cei de la CS Afumați au aliniat în prima repriză un prim „11″ redutabil, din care nu au lipsit foștii „stegari” Marinescu, Avram, Olariu sau Perju, dar și Patriche și Dedu, doi jucători care au jucat în Liga 1. Ilfovenii au fost mai activi în prima parte a jocului, atunci când au controlat jocul și au avut o ocazie importantă la poarta apărată de tânărul Albert Popa, care a avut o intervenție de efect la reluarea lui Dedu din câțiva metri. Pe finalul primei reprize, brașovenii preluat inițiativa, iar ocaziile au început să apară la poarta lui Marinescu. Tonul l-a dat Poverlovici, după un corner executat de Vîrlan, dar Marinescu a reușit să respingă. Emanuel Popa nu a nimerit spațiul porții cu două șuturi din interiorul careului, dar, în minutul 39, atacantul brașovean, servit ideal de Strătilă, și-a reglat tirul și l-a învins pe Marinescu.

În partea secundă, cei de la Afumați au schimbat aproape toți jucătorii, în timp ce la AS SR au fost trimiși în teren Mutu și Cocan, iar pe parcurs au mai intrat Stîngă, Dumitraș și Taras. Cum până la final nu s-a întâmplat nimic notabil, Brașovul și-a trecut în cont a doua victorie consecutivă în amicale, după 4-2 cu AFK Miercurea Ciuc.

Neagu: „Mai avem mult de lucru ca să ajungem la forma sportivă optimă

La finalul jocului de la Cheile Grădiștei, antrenorul ilfovenilor, Vasile Neagu, a lăudat jocul brașovenilor. „A fost un antrenament reușit, disputat pe un teren greu în care am primit o replică bună din partea celor de AS SR Brașov. Mai avem mult de lucru ca să ajungem la forma sportivă optimă”, a spus Neagu.

Astăzi, CS Afumați va juca, tot la Cheile Grădiștei, un meci amical cu AFC Hărman.

Stîngă: „Succes important”

Antrenorul Florin Stîngă a spus că victoria din meciul cu CS Afumați este foarte importantă pentru moralul jucătorilor. „A fost un meci disputat. Sunt mulțumit că băieții au jucat cu ardoare mai ales că terenul a fost greu. Este foarte important că nu am primit gol, iar pe faza ofensivă am mai ratat două-trei situații. Este un succes important pentru moralul jucătorilor mai ales că am întâlnit un adversar puternic”, a spus Stîngă.

Și directorul tehnic al echipei, Petre Lucian, consideră cu lucrurile încep să se așeze la echipă. „În linii mari a fost un meci reușit ținând cont și de valoarea adversarului. Ușor, ușor începem să ne așezăm și din punct de vedere tactic, pentru că jucătorii încep să înțelagă implementarea sistemului 1-4-3-3. Important este să căpătăm consistență la mijlocul terenului unde am avut probleme în primele două jocuri de pregătire”, a spus Petre Lucian.

AS SR BRAȘOV – CS AFUMAȚI  1-0 (1-0)
Emanuel Popa 39′

AS SR Brașov: Alb. Popa (D. Mutu 46′) – Răduțoiu, Poverlovici, Rz. Damian, Rusu – Țuțu (Fl. Stîngă 58′), Popescu (Dumitraș 75′), Vîrlan (Cocan 46′) – Strătilă (Vîrlan 58′), E. Popa, H. Popa (Taras 75′)
Antrenori: Florin Stîngă, Petre Lucian

CS Afumați a început în formula: Marinescu – Perju, Onea, Robicek, Patriche – Rz. Avram, Olariu, Novacek, Manole – C-tin. Dedu, A. Zaharia
Antrenor: Vasile Neagu

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 07 Feb. 2018, 11:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă