„Cred că FC Olt are echipă mai bună decât Mioveni”

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 15:11 Pregătiri, amicale

Stoperul nou-venit, Wallace da Silva, a declarat, după amicalul cu CS Mioveni, că divizionara secundă slătineană are prima șansă în lupta cu argeșenii pentru play-off. Fundașul central a semnat, în această iarnă, pe un sezon și jumătate cu FC Olt Slatina.

Fundașul central de origine braziliană, Wallace da Silva, a evoluat în repriza secundă a amicalului cu CS Mioveni, iar prestația acestuia a fost una destul de bună. Fotbalistul ce în ultima perioadă a evoluat pentru Rapid spune că s-a integrat foarte bine în lotul grupării FC Olt Slatina.

„A fost un meci de pregătire, au început amicalele de care avem nevoie, până acum ne-am pregătit mai mult fizic, a fost un meci foarte bun. Am întâlnit un grup bun la Slatina, m-au primit foarte bine, sper să fiu sănătos în primul rând. Puteam să dau mai mult pentru Rapid, dar m-am accidentat, asta este viața, sper să o fac aici cât mai bine. Sincer, cred că noi avem echipă mai bună decât Mioveni, avem și un avans în fața lor, în clasament, cred că avem prima șansă la play-off”, a declarat fundașul central Wallace da Silva, după amicalul cu CS Mioveni.

„În România echipele se desființează mult prea ușor”

Înainte de a se transfera în Liga I, la Rapid București, Wallace da Silva a evoluat pentru FC Argeș, formație ce a dispărut din peisajul fotbalistic. Fundașul central regretă că din ce în ce mai multe echipe de tradiție se desființează.

„Îmi pare rău de FC Argeș, la fel ca și Rapid, este o echipă mare, dar așa se întâmplă aici, în România, echipele se desființează mult prea ușor. E păcat, FC Argeș era un brand”, a mai spus fotbalistul grupării slătinene, vizavi de fosta sa echipă, FC Argeș.

Wallace da Silva a evoluat, în centrul defensivei, în amicalul cu argeșenii, alături de Raul Marincău. În prima repriză, Gligor și Crușoveanu au format cuplul de fundași centrali.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă