Craiova lui Mititelu chinuită la Bradu!

Universitatea Craiova s-a chinuit azi în primul amical disputat în această iarnă, echipa lui Nicolo Napoli învingând la limită, 1-0, în deplasare, formația argeșeană de Ligă a III-a, Atletic Bradu. Partida s-a disputat pe terenul sintetic al argeșenilor, aceștia jucând aici și meciurile din campionat.

Antrenată de Rică Neaga, Atletic a oferit o replică bună oltenilor, care nu au impresionat în duelul cu un adversar de ligă inferioară. În prima repriză, Vasile Gheorghe a avut o bară pentru oaspeți, și tot el a trimis mult peste din apropierea careului, în timp ce gazdele au avut un gol anulat în primele minute, arbitrul cerând repetarea unei lovituri libere indirecte din interiorul careului, la o fază în care Hotoboc a luat mingea în brațe deși era trimisă de un coechipier.

Tot în prima repriză, argeșenii l-au mai pus la încercare pe portarul advers de mai multe ori și au mai cerut un penalti la un presupus fault asupra lui Jenaru în careu. La pauză, Napoli a schimbat toată echipa cu excepția lui Stoianof care a jucat până în minutul 80, în timp ce Neaga nu a făcut decât câteva modificări în echipa de bază. Golul a venit greu, la un fault în careu al gazdelor, Frăsineanu transformând penalty-ul acordat. De remarcat că veteranul oltenilor a marcat împotriva fostei sale echipe, pe care a antrenat-o acum un sezon și pe care a promovat-o în Liga a III-a.

Finalul meciul i-a găsit pe argeșeni forțând, însă experiența și-a spus cuvântul și aceștia au ratat câteva ocazii bune, la ultima dintre ele, Jenaru scăpând singur cu portarul.
 

Atletic Bradu – U Craiova 0-1 (0-0) A marcat: Frăsineanu (70 – 11 m)

Atletic Bradu: Gudea  (30 Mușat) – Diță, Șerban, Velianu, Pîslaru – Rădescu, Ștefănescu, Marian Tănase, Jenaru – Cîrstea – Păvăluță. Au mai jucat: Antonio Tănase, Ruță, Păun, Murineanu, Barbu. Antrenor: Adrian Neaga

U Craiova (repriza I) : Hotoboc – D. Bălan, Tătaru, Acka, Al. Cristea – Săceanu, Vasile Gheorghe, Mîrzeanu, Goge – Ripoli, Stoianof.

U Craiova (repriza II): Preda – Cruceru, Bălașa, Rioșanu, Bușu – Sergiu Popescu, Frăsineanu, M. Roman, Nelu Nicolae –  Stoianof, Lițu. Au mai jucat: Căle, Mititelu, Ciocîrlă. Antrenor: Nicolo Napoli.

Articol și foto de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă