Corona a distilat Petrol(ul)

20 Jan. 2012, 19:20 Pregătiri, amicale

Meci de gală la Brașov pentru liderul seriei a VI-a din al treilea eșalon, Corona Brașov primind vizita Petrolului azi de dimineață începând de la ora 11. Circa 200 de persoane au umplut tribuna principală a stadionului „Carpați” pentru a-i vedea pe elevii lui Vivi Răchită pe terenul bătătorit de zăpadă al brașovenilor.
Corona a început un pic ezitant meciul, dar după ce s-au convins că cei de la Petrolul au tot două picioare, elevii lui Daniel Bona au început să prindă curaj. Din păcate pentru ei, golul a picat în poarta lui Marc, la o fază la care Istrate a alunecat în duelul cu Străuț. Fundașul ploieștenilor a trecut pe lângă el, a dat o pasă inteligentă în spate și Buleică a prins un șut de zile mari, direct în vinclu: 1-0 și era minutul 13.
Brașovenii nu s-au pierdut cu firea și au amenințat poarta lui Valincius în câteva rânduri, Chirciu fiind eroul principal. În cele din urmă după o repriză echilibrată, ploieștenii au intrat la pauză cu avantaj minim.

Au fost la un pas de surpriză

Partea a doua a meciului a adus o echipă schimbată a Petrolului, cu mulți jucători în probe, un atu în plus pentru brașoveni de a forța egalarea. Inevitabilul avea să se producă la o cursă a lui Istrate pe stânga, balonul ajungând la Leonte care a deviat spre poartă. Valincius nu a putut reține balonul și Chirciu a îndeplinit o formalitate din fața porții goale. Corona a pus presiune pe elevii lui Răchită și a încercat să marcheze golul victoriei, dar imprecizia atacanților sau ghinionul au făcut ca tabela să nu se schimbe. Este drept că și ploieștenii au avut câteva șanse la poarta lui Dărăbănț, cea mai mare ocazie a Petrolului fiind de fapt o deviere nefericită a lui Câmpean în bara propriei porți!

Fluierul de final a consemnat egalitatea pe tabela de marcaj, un rezultat mai mult decât meritoriu pentru brașoveni.

În încheiere, ar mai trebui menționat că meciul a fost ofertat la pariuri de către casa online bet365.com, Corona având o cotă de 6 la victorie. În schimb, Petrolul a avut o cotă de 1,36, în timp ce egalul a fost cotat cu 4,65!

CASETA MECIULUI

CORONA BRAȘOV – PETROLUL 1-1 (0-1) Chirciu 53 / Buleică 13

Corona R1: Marc – Martac, G. Ștefan, Potecu, Sfrijan – Postolache, Mitran, Vl. Munteanu, Istrate – Chirciu, Elek
Corona R2: Dărăbanț – Martac (60 Livadariu), Dămoc, Potecu (66 Mihăeș), V. Avram – Chirciu (72 Postolache), Leonte, Vl. Munteanu, Marcăș – Istrate (56 Câmpean), B. Marinescu
Antrenor Daniel Bona

Petrolul R1: Valincius – B. Străuț, Melinte, Basso, P. Stoica – Sony, Fl. Dumitru – Buleică, Stojimirovic, Surugiu – Voican
Petrolul R2: Valincius – Kan, Melinte (66 Ki), M. Tudor, Lee – Bărbulescu, Boudjemaa – Borza, Buhuș, M. Roman – Komazek
Antrenor Vivi Răchită

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

20 Jan. 2012, 19:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă