Constantin: „Nu sunt mulțumit de jocul echipei!”

27 Feb. 2012, 16:28 Pregătiri, amicale
Constantin:** „Nu sunt mulțumit de jocul echipei!

Președintele echipei severinene nu e încântat de prestația jucătorilor, în cele două amicale disputate în țară.

„Sunt nemulțumit de toată echipa, nu doar de achiziții. Doar Zaharia poate fi evidențiat. Cred că deja jucătorii noștri sunt prea obosiți, sau, poate, plictisiți de fotbal, pentru că nu e normal ca, după câteva săptămâni de pregătire centralizată, să se prezinte în așa mod. Să sperăm că Bondrea va îndrepta cât mai repede aceste probleme, fiindcă returul bate la ușă. Din păcate, nu avem un teren în care echipa să poată lucra cu mingea.. E posibil să ne întoarcem la Motru pentru două antrenamente sau chiar un joc”, a precizat Gheorghe Constantin.

După 0-2 cu CS Apă Craiova, pe terenul înghețat de la Combinat, Gaz Metan învins cu 2-1 Minerul Motru. „La Motru am întâlnit un teren bun, din păcate artificial. Era bine dacă ar fi fost unul natural. Au fost și lucruri bune în acest joc, dar și mai puțin bune. Per ansamblu, a fost un antrenament reușit. Sper să găsim soluții pentru a continua pregătirea așa cum ne dorim. Din cauza condițiilor, nu prea facem ceea ce trebuie. Terenurile din Severin sunt impracticabile”, a spus Bondrea.

Nu știe care va fi următorul adversar

Miercuri, Gaz Metan ar putea întâlni FC Caransebeș, la Bradu, sau Pandurii II, la Târgu-Jiu. „Avem mai multe propuneri, dar tot pe sintetic. Un astfel de teren solicită mai mult articulațiile jucătorilor, iar în lot avem deja ceva probleme medicale. Neacșa a revenit după două săptămâni de repaus, iar Mitroi și Olah sunt încă accidentați”, a precizat tehnicianul divizionarei secunde.

Bondrea a încercat să justifice evoluția mai puțin reușită a echipei sale din cele două amicale disputate în țară: „Pregătirea noastră a fost în salturi. După cantonamentul de la Herculane, ne-am dus direct în turneul din Antalya, unde am întâlnit adversari foarte buni, care se aflau acolo de trei-patru săptămâni. Le-am făcut față, deși nu am putut lucra prea mult tehnico-tactic. Au fost zile în care, din cauza ploii nu ne-am putut antrena. Am revenit în țară, unde terenurile sunt altele. Până la jocul cu Apă Craiova, nu am putut pune piciorul pe minge”

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

27 Feb. 2012, 16:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă