Consiliului Local Suceava a votat contribuția pentru Foresta în acest an. Cât urmează să primească echipa lui Popovici

Marius ANGHEL 10 Mar. 2017, 17:30 Pregătiri, amicale
Consiliului Local Suceava a votat contribuția pentru Foresta în acest an.** Cât urmează să primească echipa lui Popovici

Foresta nu va evolua în această rundă a Ligii 2, a 24-a, deoarece formația pe care urma să o întâlnească, ACS Berceni, s-a retras din campionat încă din timpul turului. Din dorința de a oferi un meci școală fotbaliștilor săi la finalul săptămânii, antrenorul Cristi Popovici a programat pentru sâmbătă un joc-test în compania echipei de juniori a clubului, pregătită de Aurel Constantin și Ilie Gafencu.

În eventualitatea în care timpul va fi favorabil, partida va avea loc pe stadionul Areni, de la ora 11:00, în caz contrar, întâlnirea va fi mutată pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv.

Conducerea clubului speră ca echipa suceveană să aibă o nouă față la următorul meci oficial, care se va disputa în deplasare, cu Chindia Târgoviște, pe data de 18 martie.

„Toată lumea e supărată după startul ratat de sezon de primăvară. Am reușit să adunăm un singur punct din două dueluri cu echipe accesibile, în condițiile în care noi mizam pe două victorii. Sper să văd la jucători o tresărire de orgoliu, iar acest lucru să se vadă în rezultatele echipei, începând chiar cu meciul de la Târgoviște. Oricum, drepturile salariale ale fotbaliștilor vor rămâne blocate până când rezultatele se vor îndrepta”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al Forestei.

În altă ordine de idei, oficialul grupării sucevene a ținut să mulțumească Consiliului Local pentru votul de încredere oferit în ședința în care s-a aprobat contribuția de 1,5 milioane de lei la bugetul clubului pentru anul în curs.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 10 Mar. 2017, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă