Conpetul a înclinat turnul Chindiei

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 11:39 Pregătiri, amicale
Conpetul** a înclinat turnul Chindiei

Chindia a pierdut amicalul cu Conpet Ploiești, scor 0-2, meci disputat ieri la prânz, pe terenul sintetic din incinta Complexului Sportiv de la Izvorani. Pripu (45) și Andi Ștefan (70) au marcat golurile prahovenilor. Verdeș și Robert Văduva au ratat cele mai mari ocazii ale Chindiei, pe un gazon perfect.

Directorul tehnic Silviu Dumitrescu, omul prăduit zilele trecute de un telefon mobil chiar în incinta clubului, președintele AJF Prahova, Silviu Crângașu, sau managerul Fortunei Brazi, Grigore Sichitiu, s-au aflat în tribune la acest joc.

Eusebiu Tudor a folosit toți jucătorii pe care îi are la dispoziție, inclusiv noii veniți Andrei Șeran, Bogdan Stelea jr. și Robert Văduva.

Chindia: Omuț – Dinu, Rădoi, Ispas, Stelea – Honciu, Șerban, Văduva, Dobre – Băluță, Voduț. Au mai evoluat: Perianu – Bușu, Horvat, Verdeș, Cherchez, Mihăescu. Antrenor: Eusebiu Tudor.

Conpet: Bica – Musea, Moroiță, Badea, Frâncu – C. Vlad, Pripu, G. Petre, Catană – Huza, Abba. Au mai jucat: Nedelcovici – Herea, D. Gheorghe, Lică, A. Ștefan. Antrenori: Florin Pârvu.

Chindia se întoarce sâmbătă din cantonament, iar pe 9 februarie este programat un meci amical cu Unirea Slobozia.

„Pentru momentul actual, evoluția a fost așa cum mă așteptam. Sigur, nu sunt mulțumit de rezultat. Se simte o anumită stare de oboseală, și fizică și psihică, suntem pe final de cantonament. Ne-am atins țintele pe care le-am fixat în această perioadă. S-a lucrat mult și fizic, și cu mingea”, a spus după joc Eusebiu Tudor.

„Jucătorii noi sunt ok, și mă refer aici la Stelea și Văduva. Șeran se vede că are experiență, dar i-au lipsit jocurile și mai are unele nesincronizări. Cred că ne poate ajuta și el.”, a mai spus Tudor despre jucătorii nou veniți.

„Astăzi (n.r. – ieri) am arătat altă față și sunt mulțumit de modul de exprimare al băieților. Rezultatul mă bucură și mai mult în condițiile în care jucătorii noștri sunt obosiți după ce în ultimul timp am făcut antrenamente fizice solicitante”, ne-a declarat, la finele partidei, și antrenorul Florin Pârvu.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 11:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă