Conpet Cireșu a pierdut amicalul de la Poli Galați

15 Feb. 2012, 14:41 Pregătiri, amicale
Conpet Cireșu** a pierdut amicalul de la Poli Galați

Pe o vreme destul de frumoasă, dar pe un teren acoperit în totalitate cu un strat gros de zăpadă afânată, care masura cel puțin 25-30 de centimetri, pe stadionul „Sidex” din Galați a avut loc partida de verificare dintre Politehnica Galați și Conpet Cireșu.

A fost o partidă în care jucătorii ambelor formații nu au putut să construiască nicio fază asemănătoare fotbalului, dar jocul a fost în general, unul foarte util care a scos „la interval” calitățile fizice ale combatanților. În aceste condiții fazele de poartă au cam lipsit, iar calitatea „gazonului sintetic” nu a permis absolut nicio pasa mai de Doamne-ajută, motiv pentru care fazele de poartă au cam lipsit. Cu toate astea, gruparea antrenată de Mihai Barbu a reușit să marcheze singurul gol al partidei prin minutul 72-73, atunci când Ginghină a marcat de la 2-3 metri de poartă după ce l-a driblat (?!) în prealabil și pe portarul Tudor.

Până în acel moment au fost câteva ocazii de a se marca la ambele porți, dar Ginghină, de două ori (Politehnica), Stoian, Dima și Andrieș (Conpet) au fost încurcați de…zăpadă să înscrie, sau portarii celor două echipe și-au facut datoria. Una peste alta a fost un meci care mai bine …nu se juca, singurul avantaj fiind acela că antrenorii celor două echipe au putut testa pregătirea fizică a jucătorilor pe care-i antrenează.

După meci, Vasile Darie, antrenorul principal de la Conpet Cireșu spunea: „A fost un meci care scos tot ceea ce era de scos din jucători, dar numai fotbal nu se poate numi ceea ce am jucat noi astăzi. Am crezut că stratul de zăpadă va fi unul aproape inexistent, având în vedere ca terenul este unul sintetic, dar dacă știam că este așa, mai bine le spuneam lor să vină la Brăila și jucam pe stadionul „Chimia” în Lacu Sărat, al cărui teren arată mult mai bine decât terenul pe care am jucat. Acum asta este! Este bine că jucătorii au făcut o mare risipă de efort, lucru care mă mulțumește dealtfel, și sper că următoarele partide amicale le vom juca pe suprafețe de joc mai bune!”– a spus tehnicianul brăilean.

Următorul meci de verificare pentru Conpet Cireșu este programat să aibă loc sâmbătă 18 februarie, la Buzău, în compania echipei de ligă secundă Gloria din localitate.

În partida de pe stadionul „Sidex” din Galați cele două echipe au avut următoarele alcătuiri:

Politehnica: Olaru – Vrânceanu,. Dima, Hristian, D. Munteanu – Fălcaru, Chiriac, M. Munteanu, Frunză – Curmei, Drăgan, Au mai jucat: Vlasie, Coman, Velicu, Serian, Ginghină, Donose, State, Lupu, Agbleta. Antrenor: Mihai Barbu

Conpet: Stoica – Oprea, Cotigă, Ilie, Moldoveanu – Crăciun, Preda, Dima – Mirescu, Popescu, Stoian. Au mai jucat Tudor, Andrieș, Percă, Baciu, Grozea Popa. Antrenori: Vasile Darie și Ionel Ivan.

Articol scris de Valentin Constantinescu

15 Feb. 2012, 14:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă