Cireșarii, încrezători că pot trece de Sportul Chișcani: „O putem bate fără părea multe probleme”

Cireșarii, încrezători că pot trece de Sportul Chișcani:**

Deși fusese planificat inițial să se joace pe stadionul „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, meciul dintre Sportul Chișcani și Conpet Cireșu, contând pentru prima fază a Cupei României la Fotbal, se va disputa pe stadionul „Municipal” astăzi cu începere de la ora 17.30!

Gruparea din Chiscani este câștigătoarea Cupei României (faza județeană Brăila), în timp ce Conpet Cireșu joacă în această competiție în calitate de divizionară a treia!

Meciul dintre cele două formații se anunță a fi unul atractiv, dacă punem la socoteală faptul că cele două echipe au fost adversare și în liga a patra brăileană la fotbal, iar acum se întâlnesc în premieră în actuala fază a competiției KO.! Dar orgoliile sunt mai presus decât orice, ambele formații  dorindu-și calificarea în faza următoare a Cupei!

În acest sens, Vasile Darie, antrenorul celor de la Conpet Cireșu ne-a declarat: „Sportul Chiscani este o formație accesibilă, pe care, cred eu, o putem bate fără părea multe probleme! Chiar dacă am pierdut unii jucători care s-au transferat în această vară la CF Brăila, cred că avem valoarea de a ne califica mai departe! Dar și gruparea din Chiscani are o trupă destul de bună și cred că ne vor pune și ei ceva probleme peste care sper să trecem fără prea multe dureri de cap!”

La rândul său, Georgică Pascu antrenorul Sportului din Chiscani, ne-a spus optimist: „Având în vedere condițiile actuale, cred că tragerea la sorți este una destul de accesibilă și sper să nu ne facem de râs! Conpet Cireșu este (teoretic vorbind) o echipă mai valoroasă, care are în fața noastră experiența ligii a treia! Dar rămân la convingerea că și noi avem șansa noastră, motiv pentru care ne dorim să ne calificăm mai departe! Nu că am câștiga noi Cupa, dar aven și noi orgoliul nostru, iar meciul este deschis oricărui rezultat!”– a ținut să precizeze antrenorul principal al grupării din Chiscani!

Partida de astăzi de pe Municipal-ul Brăilean a fost încredințată unei brigăzi de arbitri din Galați, care-l va avea la centru pe Dorin Burloiu, acesta fiind ajutat la cele două tușe de asistenții Daniel Vlase și Răzvan Bedreagă. Intrarea la stadion pentru acest meci este liberă, ambele echipe urmând a suporta baremul de arbitraj, care se ridică la o sumă de puțin 900 de lei!

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă