„Conducerea ne-a arătat respect, am luat banii la timp, trebuie să dăm maximum”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 15:31 Pregătiri, amicale

Căpitan de echipă în prima parte a turului, sârbul Bozidar Cosic susține că echipa are datoria morală față de conducere de a avea un parcurs bun în retur, după ce în prima parte rezultatele au lăsat de dorit. Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina este încrezător că echipa poate termina în prima parte a clasamentului.

Jucător sosit în vară de la nou-promovata CS Turnu Severin, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Bozidar Cosic, speră într-o mobilizare mai bună, pentru a răsplăti eforturile conducerii, care le-a achitat drepturile financiare la timp. Fotbalistul originar din Serbia este optimist în privința rezultatelor din retur, care se anunță deloc ușor prin prisma locului din subsolul clasamentului.

„Nu știu ce s-a întâmplat în tur, ne doream mai mult, nu am jucat ce trebuie, asta este. Sperăm să reușim un retur bun, stabilitate financiară a existat, conducerea ne-a arătat respect, ne-am luat banii la timp, acum trebuie să arătăm și noi același lucru, să dăm maximum la fiecare meci pentru a obține punctele puse în joc. Se poate, trebuie să ne dăruim mai mult. Nimeni din club nu merge pe ideea evitării retrogradării, noi gândim să terminăm cât mai sus, în primele șase echipe”, a declarat fundașul central Bozidar Cosic.

„Este normal să tragem tare”

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Bozidar Cosic, spune că pregătirea în această perioadă nu este deloc ușoară, însă este necesară pentru a spera la evoluții bune. Sârbul a evoluat titular în prima parte a turului, acesta formând cuplul de fundași centrali cu Cosmin Crușoveanu. În primul amical al iernii, Cosic s-a regăsit pe teren în actul secund al întâlnirii, evoluând alături de juniorul Ionuț Chircan. Fotbalist cu experiență, acesta consideră că inclusiv rezultatele din amicale contează, victoriile aducând un moral bun înaintea meciurilor oficiale.

„Pregătirea decurge bine, este normal să tragem tare fizic, psihic pentru meciurile care ne așteaptă. Ne dorim să batem în fiecare meci, orice rezultat este important, în primul meci am întâlnit un adversar de nivel inferior, antrenorul a urmărit la lucru mulți jucători tineri, vor fi multe jocuri pentru a închega relațiile din teren”, a mai precizat Cosic.

FC Olt Slatina a acumulat doar 11 puncte în prima parte a actualei stagiuni, ocupând un modest loc unsprezece. Neavând meciuri programate în primele două etape, gruparea preluată de Dan Oprescu ar putea aborda returul din postura de ultima clasată. În prima partidă din retur, FC Olt Slatina va întâlni, în deplasare, FC Maramureș Universitar Baia Mare. În tur, slătinenii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.

FC Olt a mai perfectat un amical

Oficialii clubului FC Olt Slatina au găsit adversar pentru data de 16 februarie, când trebuia să întâlnească Sportul Vișina, formație care și-a decalat programul ca urmare a amânării reunirii.

Prin urmare, în locul echipei din sudul județului, divizionara secundă va întâlni, în deplasare,  formația ce a retrogradat din eșalonul al treilea, Atletic Bradu, pregătită de Cornel Frăsineanu.

Sâmbătă, FC Olt Slatina întâlnește, în cadrul celui de-al doilea amical al iernii, formația din Liga a III-a SCM Pitești. Meciul se va disputa cu începere de la ora 11.00, pe terenul II sau „sinteticul” din cadrul Complexului Nicolae Dobrin.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Feb. 2013, 15:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă