„Concurența este benefică, te ambiționează, te angrenează la efort”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale

FC Olt Slatina va susține primul meci oficial în runda a treia a returului. Jucătorii divizionarei secunde așteaptă cu interes debutul. Fundașul central al grupării slătinene, Cosmin Crușoveanu, susține că pregătirea fizică bună din cantonamentul de la Poiana Brașov se va reflecta în evoluțiile din teren.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina au încheiat perioada de acumulări. Fundașul central Cosmin Crușoveanu spune că oboseala se simte, însă pregătirea fizică bună îi va ajuta în campionat.

„Cantonamentul este cel mai greu, mai ales iarna, este normal să se simtă oboseala, dar pregătirea fizică bună se va vedea în meciurile oficiale. După o perioadă cu alergări, fiecare dintre noi își dorește să înceapă campionatul, să câștigăm puncte, bani pentru că asta ne este meseria, așteptăm fiecare dintre noi meciurile oficiale”, a declarat jucătorul defensiv al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Nu cred că cineva se mulțumește cu statutul de rezervă”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră benefică concurența creată prin jucătorii nou-veniți în această iarnă. Mai mult decât atât, jucătorul defensiv se bucură foarte mult de revenirea lui Paul Irimescu, pe cei doi legându-i o prietenie veche.

„Concurența este benefică, indiferent că este pe postul meu sau pe altul, te ambiționează, te angrenează la efort, nu cred că cineva se mulțumește cu statutul de rezervă sau chiar de a sta în tribună, să nu prinzi lotul. Sperăm ca în meciuri să se vadă plusul de experiență, de valoare al jucătorilor care au venit, sunt sigur că ne vor ajuta. Noi, colegii, i-am ajutat cum am știut să se adapteze cât mai bine, suntem prieteni, s-au integrat perfect. Revenirea lui Paul Irimescu mă bucură foarte tare, am suferit alături de el când s-a accidentat, noi suntem prieteni, am fost colegi și la Severin, ne înțelegem foarte bine, sperăm să revină pe teren”, a mai spus Crușoveanu.

Postul de fundaș central în tabăra slătinenilor mai este acoperit de Bozidar Cosic, Paul Irimescu, Ioan Șerban și Chircan.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 13:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă