Concordia Chiajna pleacă în Antalya cu 22 de jucători. Cele șapte noutăți din lotul lui Florin Bratu și ultimii plecați

După două săptămâni de pregătire pe plan local, Concordia Chiajna pleacă vineri, 24 ianuarie, în cantonament în Turcia. Florin Bratu a decis lotul pe care îl va deplasa în Antalya. 22 de jucători, dintre care șapte sunt noutăți, vor avea cartierul general la Limak Atlantis Resort din Belek, unde a fost cazată și Petrolul și în perioada 2 – 14 februarie va ajunge și Metaloglobus.

Trei amicale stabilite în cele zece zile petrecute în Turcia

În perioada 24 ianuarie – 2 februarie, Concordia Chiajna se va pregăti în Antalya, la Belek, acolo unde trupa condusă de Florin Bratu va desfășura și trei meciuri amicale. Pe durata celor zece zile, alb-verzii vor întâlni formațiile FK Qabala (Azerbaidjan – 25 ianuarie), PFK Montana (Bulgaria – 29 ianuarie) și FK Sloboda Tuzla (Bosnia-Herțegovina – 1 februarie).

Până acum, Concordia a desfășurat un singur amical, pe teren propriu, cu Progresul Spartac, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, pe care l-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Șapte noutăți la Concordia Chiajna

Dintre cei 22 de jucători convocați pentru acest stagiu de pregătire extern, șapte reprezintă noutăți față de lotul cu care se încheia prima parte a sezonului.

Andrei Marc (26 ani) a revenit la Concordia, club de care încă este legat contractual și la care s-a întors după ce timp de o lună a fost împrumutat la FCSB. Ciprian Gliga (22 ani) a venit de la Dunărea Călărași, iar Stelian Cucu (30 ani) a fost ultima dată la Chindia Târgoviște, unde nu a jucat. Cei trei s-au alăturat echipei încă de la reunire.

Ulterior, sub comanda lui Florin Bratu au ajuns și Dan Bucșa (31 ani), ultima dată la Petrolul, în sezonul trecut, Florin Borța (20 ani), care vine de la U Craiova, Diogo Jorge Rosado (29 ani), ultima dată la Farul, în sezonul trecut, și Michael Chukwunwike Odibe (31 ani), un fundaș nigerian care ultima dată a fost legitimat la echipa cipriotă MaĂŸusa Türk Gücü. Odibe a mai evoluat la Concordia în 2016, în 14 meciuri, la fel și Bucșa, în sezonul 2017/2018, în 30 de partide.

Opt jucători plecați, printre care căpitanul și golgheterul

La capitolul despărțiri, Concordia nu-i mai are în lot pe căpitanul Alin Dobrosavlevici, ajuns la FC Hermannstadt, golgheterul Alexandru Albu, împrumutat la Academica Clinceni, Cosmin Neagu, Cristinel Matei, Robert Riza, Vladimir Georgescu, Vlad Olteanu și Yanis Hamzaoui.

Lotul Concordiei Chiajna care va face deplasarea în Antalya:

portari: Alexandru Greab, Alexandru Costache, Ionel Mișu;
fundași: Andrei Paliu, Alexandru Stănică, Nicușor Fota, Andrei Dumitraș, Andrei Marc, Michael Chukwunwike Odibe, Florin Borța;
mijlocași: Lucian Ion, Petre Ivanovici, Costin Ciucureanu, Ionuț Păun, Robert Ivan, Andrei Tîrcoveanu, Ciprian Gliga, Stelian Cucu, Dan Bucșa, Diogo Jorge Rosado;
atacanți: Bilal Bari, Eugen Nica.

Staff Concordia Chiajna: Cristian Bălașa (manager sportiv), Florin Bratu (antrenor principal), Florin Drăgan (antrenor secund), Daniel Stanciu (antrenor portari), Mamour Kane (medic), Cristian Tudoroiu, Iulian Creangă (masori) și Dumitru Trandafir (magazioner).

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă