Concluziile pozitive și negative trase de Viorel Moldovan după ultimul amical al Chindiei. Târgoviștenii nu stau bine cu rezultatele: „Echipa știe că nu-mi place să pierd”

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 18:13 Pregătiri, amicale
Concluziile pozitive și negative trase de Viorel Moldovan după ultimul amical al Chindiei.** Târgoviștenii nu stau bine cu rezultatele:

Chindia visează ca în această vară să readucă orașul Târgoviște în Liga 1 după o pauză de 21 de ani, la finalul primei părți a sezonului se află în grafic, până acum a făcut patru achiziții numai de la echipe din prima ligă, însă în meciurile amicale disputate în această perioadă de pregătire nu stă foarte bine. Dintr-un total de șapte meciuri test, roș-albaștrii au câștigat doar două, în fața unor adversari modești, precum Unirea Bascov (2-1) și CS Balotești (3-1), în timp ce în celelalte întâlniri a înregistrat trei egaluri (1-1 cu FC Voluntari, CS Mioveni și Metaloglobus) și două înfrângeri (0-2 cu Rapid și Daco Getica București). Cu toate acestea, Viorel Moldovan nu este deloc îngrijorat.

„Ținând cont de perioada actuală de pregătire, cu două săptămâni înainte de începerea campionatului, e normal că ne pregătim, suntem în linie dreaptă, iar concluziile sunt și pozitive și negative. Negative pentru că nu am reușit să câștigăm jocul (n.r. – cu Metaloglobus), negativ e faptul că primim destul de ușor goluri, oferim foarte multe cadouri adversarilor. Sunt fie greșeli individuale, fie greșeli colective, pe care sper să le remediem până la debutul sezonului. Pozitiv este că am reușit să revenim de fiecare dată, avem momente când începem jocul cu handicap, să zic așa, și facem eforturi să revenim și să egalăm adversarul”, a spus, pentru Jurnal de Dâmbovița, Viorel Moldovan, la finalul meciului amical cu Metaloglobus, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Fostului internațional nu-i place să piardă, fie că este vorba doar despre niște meciuri amicale, își înțelege până la un anumit punct jucătorii, dar e încrezător că ocadă cu reluarea campionatului atitudinea va fi alta.

„Din punct de vedere fizic e normală starea echipei, s-a lucrat foarte bine în această pregătire și rămânem acum să vedem în aceste două săptămâni cum ne antrenăm pentru a fi la parametri de 100 la sută pentru jocul cu Aerostar de vineri, din 22 februarie. Chiar dacă de multe ori se spune că meciurile amicale nu sunt importante, se urmăresc alte aspecte, pentru mine sunt importante și aceste jocuri amicale și țin foarte mult și la rezultat. Echipa știe acest lucru, nu îmi place să pierd. Ok, de multe ori, un amical e un amical, un meci oficial de oficial, e cu totul diferit, e altă încărcătură, altă concentrare. Astfel de fluctuații am avut și noi în pregătire, vizavi de concentrare, de oboseala acumulată, care este de înțeles până la un anumit punct. Normal că rezultatele pozitive îți dau o anumită stare de spirit, o anumită încredere pentru a aborda mult mai optimist și mult mai încrezător ceea ce urmează, dar nu e o regulă în fotbal. O să vedem cum va fi pe 22 februarie”, a mai spus Moldovan.

Marius ANGHEL 12 Feb. 2019, 18:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă