Concluziile lui Roșu după ce UTA a pierdut primul test din Spania. „Am văzut unii jucători și pe alte posturi pe care nu joacă de obicei”

Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 14:31 Pregătiri, amicale

UTA Bătrâna Doamnă nu s-a descurcat prea bine nici în cel de-al doilea amical din acest an. Dacă în primul, cu Gloria Lunca Teuz Cermei, echipă arădeană din Liga 3, a remizat 2-2, ieri, jucătorii lui Laurențiu Roșu au pierdut, 2-1, cu o formație din liga a patra din Germania.

În primul meci amical din cantonamentul din Spania, UTA a deschis scorul cu TSV Steinbach prin Vlad Michel, în minutul 40, însă a fost egalată dintr-un penalty în minutul 60 și apoi a mai încasat un gol în minutul 74.

La finalul testului de la Oliva Nova, antrenorul Laurențiu Roșu a tras concluziile. „A fost primul meci de pregătire din Spania, l-am pierdut, sunt nemulțumit de rezultat, dar important e că am folosit două formații complete, am văzut unii jucători și pe alte posturi pe care nu joacă de obicei. Am continuat pe aceeași linie, dar vedem ce se va întâmpla în meciurile următoare. Am dat peste o echipă de liga a patra, bine pregătită, aflată la final de cantonament și care se pregătește să reia campionatul. Vom continua să muncim și să corectăm unele greșeli pe care să nu le mai repetăm pe viitor”, a spus Roșu pentru site-ul oficial al UTA-ei.

În amicalul cu TSV Steinbach, în prima repriză au fost utilizați jucătorii: Barna – David, Celea, Gligor, Copaci – Muntean, Chindriș, Copil, Vlad – Andor, Petre, în timp ce în actul secund au fost folosiți: Mara – Polgar, Filaret, Manea, Burlă – Costin, Tarcea, Jorza, Vâlceanu – Sthal, Curtuiuș. Miron, Adili și Strătilă au fost menajați.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 14:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă