Concluziile lui Alin Pânzaru după amicalul Brăilei cu AFC Hărman. Dacia Unirea s-a impus la limită în fața echipei din Liga 3

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 12:05 Pregătiri, amicale
Concluziile lui Alin Pânzaru după amicalul Brăilei cu AFC Hărman.** Dacia Unirea s-a impus la limită în fața echipei din Liga 3

Ieri, în primul amical din această iarnă, pe terenul sintetic ICIM din Brașov, Dacia Unirea s-a impus cu 3-2, în partida cu AFC Hărman, echipă aflată pe locul al doilea în Seria întâi a Ligii a III-a. Partida s-a desfășurat pe durata a două reprize de câte 50 de minute fiecare și a avut două părți distincte.

Prima repriză a fost echilibrată, dar cu un plus pentru echipa din Liga a III-a, iar scorul de egalitate, 1-1, reflectă acest lucru. Cea de a doua însă a fost controlată cap coadă de formația brăileană. Dacia Unirea a deschis scorul în minutul 30 prin Mădălin Calu. Paul Ioan a recuperat mingea la jumătatea terenului, i-a pasat în adâncime lui Calu, care l-a „executat” cu sânge rece pe portarul advers. Costel Roșu, Calu și Mucuță și-au mai trecut numele pe lista ratărilor în prima repriză, însă, pe ansamblu, în această parte a amicalului, după ce a egalat în minutul 40, AFC Hărman a fost echipa care a irosit ocaziile mai clare.

Partea a doua a fost controlată de brăileni. După un corner executat de Stănciulescu, cu o semifoarfecă pe spate, Adăscăliței a adus-o pe Dacia Unirea în avantaj. După câteva minute Pușcașu a intrat în careul advers și a dus scorul la 3-1 pentru formația brăileană. Pușcașu a mai șutat periculos în două rânduri, însă de fiecare dată mingea a ocolit ținta. În această repriză situații de poartă pentru echipa brăileană au mai irosit Marin Iordache și Ciucureanu. În ultimul minut de joc al meciului, la singura șansă de gol din această parte a amicalului, gazdele au redus din diferență.

„Pentru primul meci pot spune că sunt mulțumit. Am jucat pe un teren sintetic din Brașov, iar jucătorii noștri au avut o prestație bună ținând cont de faptul că sunt în plin cantonament de pregătire fizică. Prima repriză a fost echilibrată, dar cu un plus pentru adversara noastră, cea de a doua a fost controlată de noi. Am avut destule ocazii și puteam câștiga mai clar, însă nu scorul contează în amicale ci ceea ce vrei să testezi. Iar eu consider că antrenamentul a fost unul reușit”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru. Ieri după-amiază jucătorii Daciei Unirea au avut antrenament la sala de forță.

Dacia Unirea în prima repriză: Olaru – Niță, Puia, Ivan, Necoară – Roșu, P. Ioan, Olenic, Iosofache – M. Calu, Mucuță.
Dacia Unirea în repriza a doua: Mitrea – E. Oprea, Moglan, Ghiocel, Stănciulescu – Roșoagă, D. Oprea, Adăscăliței, Ciucureanu – M. Iordache, Pușcașu.

Cosmin Neagu și Marius Dima au fost menajați.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 02 Feb. 2017, 12:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă