Colban mulțumit de victoria cu Știința Miroslava: „Acest test și-a atins scopul”

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 14:58 Pregătiri, amicale
Colban mulțumit de victoria cu Știința Miroslava:**

FCM Dorohoi a început cu dreptul seria meciurilor de pregătire din această iarnă. Echipa antrenată de Vespazian Colban s-a impus cu 3-0 în amicalul cu Știința Miroslava, ocupanta locului 2 din Seria I a Ligii 3. Pentru botoșăneni au marcat Alexandru Marin (38), Cososchi (60) și Mateiuc (75).

„A fost un test util. Ar fi fost și mai bine dacă s-ar fi jucat pe gazon, având în vedere că acest meci s-a disputat pe un teren sintetic. Important este că acest test și-a atins scopul și că am putut vedea la lucru întreg efectivul de jucători pe care l-am deplasat pentru acest meci. Sâmbătă, la Dorohoi, vom disputa un nou meci cu cei de la Miroslava”, a declarat, pentru monitorulbt.ro, Vespazian Colban, antrenorul principal al echipei din Liga 2.

În această perioadă de transferuri, ultima clasată din Seria I a Ligii 2 a reușit patru transferuri: Alexandru Marin (ex. ACS Berceni), Bogdan Straton (ex. Farul Constanța), Augustin Ivașcă (ex. Unirea Slobozia) și portarul Alexandru Hărăguță (ex. Cetatea Târgu Neamț).

Marius ANGHEL 05 Feb. 2015, 14:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă