Chindriș și Varga, la consult în Cracovia

23 Jan. 2012, 12:36 Pregătiri, amicale
Chindriș și Varga,** la consult în Cracovia

Accidentați încă din etapa a 6-a a turului de campionat, în deplasarea de la Piatra Olt, Marius Chindriș și Norbert Varga nu au reușit să se pună pe picioare până la plecarea UTA-ei în cantonamentul de iarnă. De fapt, în cazul fotbalistului crescut de Atletico așteptările nu puteau fi altele, atâta timp cât el suferise o operație de refacere a ligamentelor anterioare ale genunchiului drept, însă veștile neplăcute vin de la Varga. Experimentatul mijlocaș a încercat să se antreneze cot la cot cu colegii săi, dar genuchiul operat i s-a umflat din nou, așa că a decis să facă un consult de specialitate la o Clinică din Cracovia, unde a fost însoțit și de mai tânărul său coleg.

Asta se întâmpla săptămâna trecută, pentru ca mâine ambii să se întoarcă în Polonia pentru un tratament complet. Chindriș și Varga vor sta o săptămână la Cracovia, pentru ședințe de fizioterapie, dar și antrenamente specifice, chiar și ușoare alergări.

„Obiectivul nostru, este ca cei doi jucători să fie apți pentru debutul turului. Pe Varga îl așteptăm mai repede alături de noi, Chindriș s-ar putea să revină pe gazon ceva mai târziu”, a precizat Roland Nagy, antrenorul principal al „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad

23 Jan. 2012, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă