Chindia va întâlni Dinamo și Concordia în meciuri amicale

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 15:33 Pregătiri, amicale

Conducerea clubului târgoviștean a stabilit programul de pregătire pentru ultima lună dinaintea reluării campionatului. Chindia va juca meciuri amicale cu CS Mioveni (9 februarie, în deplasare), cu CSM Râmnicu Vâlcea (13 februarie, la Snagov), Concordia Chiajna (20 februarie, în deplasare), Dinamo București (23 februarie) și FC Argeș (2 martie), la jumătatea acestei luni fiind perfectat și un cantonament centralizat la Snagov.

Lotul roș-albaștrilor s-a antrenat la Ulmi și Răzvad în ultimele zile, în condițiile în care în Târgoviște nu există un gazon practicabil în afară de terenul principal de pe Eugen Popescu, tratat acum cu îngrășăminte.

„Este greu, ne antrenăm pe unde putem. Până azi nu am avut nici măcar un autocar cu care să mergem la antrenamente. Am mers cu mașinile personale, la fel ca în cantonament. Poate se rezolvă, pentru că nu e bine deloc și nici nu dă ok, să mergem de exemplu să jucăm cu Dinamo cu șase mașini…”, vorbește tehnicianul Eusebiu Tudor.

Șeran nu mai vine!

Singurele noutăți din lotul roș-albaștrilor rămân Văduva și Stelea. Andrei Șeran, care s-a pregătit două săptămâni sub comanda antrenorilor Tudor și Bârdeș nu s-a mai prezentat la stadion.

„Are și el familie, copil, aștepta să i se propună un contract. Noi nu stăm bine la capitolul financiar. Jucători – mi-aș fi dorit mulți, dar astea sunt condițiile. Un singur exemplu: Pătulea, târgoviștean, joacă la Iași în Liga I și ia 3.000 de euro pe lună cu 1.000 de euro primă de victorie”, declară antrenorul Târgoviștei.

Articol și foto de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 15:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă