Chindia Târgoviște va mai disputa șase meciuri amicale

Mihai Andries 02 Feb. 2014, 13:21 Pregătiri, amicale
Chindia Târgoviște va mai disputa** șase meciuri amicale

Un aspect pe care conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște l-a remarcat în urma efectuării cantonametului de la Săcele a fost evoluția promițătoare a echipei în meciurile amicale. Chiar dacă terenurile au fost aproape impracticabile, jucătorii s-au întrebuințat total și au încheiat seria primelor trei jocuri într-o notă pozitivă (două victorii și o înfrângere).

„În aceste dispute ne-au interesat mai puțin rezultatele. Important a fost faptul că jucătorii au dat totul pe teren și au arătat o condiție fizică foarte bună. Sperăm ca în următoarele meciuri de pregătire jocul nostru să arate și mai bine, iar la reluarea campionatului să fim în cea mai bună formă”, a spus Silviu Dumitrescu.

Până la meciul cu FC Păpăuți, Chindia mai are de susținut numai puțin de șase jocuri de verificare, în compania unor adversari precum Concordia Chiajna 2 (5 februarie), Atletic Bradu (8 februarie), CS Balotești (12 februarie), Juventus București (15 februarie), ACS Berceni (18 februarie) și Dinamo II (21 februarie).

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 02 Feb. 2014, 13:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă