Chindia Târgoviște joacă săptămâna viitoare cu Metaloglobus și Juventus

Chindia Târgoviște joacă** săptămâna viitoare cu Metaloglobus și Juventus

Divizionara C din Târgoviște va susține săptămâna viitoare ultimele două jocuri de verificare dinaintea startului returului de campionat. Ar fi trebuit să jucăm și acum, în week-end, cu CS Mioveni, dar argeșenii ne-au încurcat. Au ales să joace cu Buzăul, iar noi nu mai avem ce să facem acum… Vom juca marți cu Metaloglobus, la București, și sâmbătă cu Juventus, tot în deplasare, apoi vom pregăti acasă primul joc oficial din 2015″, a declarat președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Chindia nu s-a înțeles cu atacantul Liviu Nicolae (de la desființata Unirea Tărlungeni), ale cărui pretenții financiare ar fi fost considerate prea mari de conducere. Interesant este că Nicolae, un produs 100% al fotbalului târgoviștean și un fotbalist cotat foarte bine la nivelul Ligii a II-a, a semnat cu Juventus, formație tot din Liga a III-a.

Daia pleacă la FCM, Omuț trimis la Titu

Pe ultima sută de metri, Chindia Târgoviște se va despărți de Andrei Daia și Sebastian Omuț. Primul și-a exprimat deja dorința să revină la FCM Târgoviște, unde cu siguranță va prinde un post în echipă, iar al doilea ar putea ajunge la Titu, unde încearcă să îl direcționeze președintele Marcel Ghergu.

Problema este că Omuț nu ar vrea să părăsească echipa, în condițiile în care mai are un an și jumătate de contract. „Pe Omuț nici nu vor să îl primească la antrenamente. L-au trimis ba la Ștefănești, ba la Titu, iar ei au adus în probe un portar parior, care a stricat vestiarul lui Dinamo”, vorbesc sursele noastre.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Gabriel FLUERARIU

Pe aceeași temă