Chindia Târgoviște, demolată de Juventus

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 13:22 Pregătiri, amicale
Chindia Târgoviște,** demolată de Juventus

Chindia a deziluzionat total în cel de-al șaselea amical al iernii. Într-o dispută cu Juventus București, gruparea dâmbovițeană a suferit un KO de zile mari, după ce a pierdut la o diferență de trei goluri. Împotriva liderului din seria C3, jocul roș-albaștrilor a avut de suferit, iar finalizarea a lăsat încă o dată de dorit.

Deschiderea scorului de către dâmbovițeni, prin Ghiță (7), a reprezentat un simplu foc de paie pentru echipa lui Dumitru Grigore. La o distanță de doar câteva minute, Juventus a restabilit egalitatea prin Iosofache (15), după care, în finalul primei reprize a preluat conducerea, în urma punctului reușit de Dumitrescu (35). Ambele goluri marcate de formația din Colentina au venit la capătul unor erori individuale ale apărătorilor dâmbovițeni.

În actul secund, Chindia a fost nevoită să încaseze alte două „boabe” din partea bucureștenilor, după ce Iosofache (63) și Bustea (77) l-au executat fără milă pe Popescu. Până să marcheze al treilea gol gazdele, jucătorii de lângă Turn au avut posibilitatea de a restabili egalitatea în patru rânduri, dar de fiecare dată aceștia au irosit cu nonșalanță toate ocaziile de poartă avute.

Pe de altă parte, pe parcursul jocului, Juventus a trimis de două ori mingea în bară, prin Iosofache (17) și Blaga (79), iar Chindia, o singură dată, prin Honciu (19).

Din cauza accidentărilor suferite, echipa târgovișteană nu a putut miza cu bucureștenii pe serviciile lui C. Dinu, Ispas, Voicu și Pârvu. Sâptămâna viitoare, Chindia va încheia seria celor opt meciuri împotriva unor adversari precum ACS Berceni (marți) și Dinamo II București (sâmbătă). Eșecul dureros suferit cu Juventus a făcut din conducerea tehnică a Chindiei să fie foarte supărată.

„Nu credeam că putem pierde în fața bucureștenilor. Nici acum nu îmi vine a crede cum am putut încasa atâtea goluri. Rezultatul meciului nu reflectă realitatea din teren”, ne-a declarat Silviu Dumitrescu.

JUVENTUS BUCUREȘTI – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 4-1 (2-1) 
Marcatori: Iosofache (15, 63), Dumitrescu, Bustea (77)/ Ghiță (7).

Juventus: Trifan – Wincentovicz, Zeciu, Dăescu, Amet – Rotaru, Bustea, Vârlan, Burlacu – Dumitrescu, Iosofache. Au mai intrat: Chiș, Delcea, Vleoagă, Cristea, Blaga, A. Ilie, Ciocănaru, Țâră. Antrenor: Dumitru Grigore.
Chindia: Popescu – Pătru, Vătavu, Călin, Dobrescu – Grigore, Honciu, Anton, Ghiță – Bucă, Văduva. Au mai jucat: Săndulescu, Roman, Lungu, Căldăraru. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 13:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă