Chindia Târgoviște a dat lovitura la Berceni!

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 09:49 Pregătiri, amicale
Chindia Târgoviște** a dat lovitura la Berceni!

Chindia a avut parte ieri de cea mai importantă victorie din meciurile amicale, după ce a trecut de divizionara B ACS Berceni, cu scorul de 2-1. Pe terenul ilfovenilor, roș-albaștrii au răzbunat din plin eșecul cu Juventus București și au arătat că sunt pregătiți în cea mai mare parte pentru reluarea campionatului.

Chiar dacă Silviu Dumitrescu nu a putut miza pe mai multe piese de rezistență, din cauza accidentărilor, gruparea de lângă Turn a făcut un joc la înălțime în partida cu ilfovenii. În disputa cu Berceni, golurile dâmbovițene au purtat semnăturile lui Anton, în prima repriză, și Bucă, în mitanul secund. Gazdele au egalat la 1 prin reușita lui Fâșie din penalty.

Succesul cu reprezentanta ligii secunde i-a bucurat foarte mult pe conducătorii de pe „Eugen Popescu”.

„În meciul cu Berceni, jocul nostru a fost total diferit de cum s-a văzut cu Juventus. Toți jucătorii au arătat o atitudine de învingători. Echipa a jucat așa cum trebuie să evolueze în fiecare meci. Am jucat tot timpul sus și am fost mereu peste adversar. Am avut o posesie bună a mingii, iar la faza de construcție băieții s-au descurcat de minune. De asemenea, am avut și două penaltiuri, dar arbitru nu ne-a dat nici unul. În același timp, trebuie să recunosc că și adversarul a avut o lovitură de pedeapsă, dar cavalerul fluierului nu a acordat-o. Trebuia să avem o altă atitudine în joc, atâta timp, cât mai sunt puține zile până la reluarea Ligii a III-a. Pentru noi a fost rău, că din cauza accidentărilor, nu am putut miza pe serviciile tuturor jucătorilor din lot. Sperăm că până la înfruntarea cu Păpăuți să recuperăm o parte dintre ei”, a declarat președintele clubului, Mugur Porumbacu.

Pentru disputa cu ACS Berceni, Chindia nu i-a putut arunca în lupta din cauza accidentelor suferite în primele șase jocuri de pregătire pe Honciu, C. Dinu, Ispas, Voicu, Pârvu și Săndulescu. Cum a beneficiat de un lot subțire de jucători, staff-ul tehnic a fost nevoit ca în partida cu ilfovenii să apeleze la serviciile mai multor juniori, în partea a doua a jocului. Sâmbătă, Chindia va încheia seria jocurilor amicale, printr-un meci împotriva lui CS Ștefănești, ce va avea loc tot pe stadionul din Berceni.

ACS BERCENI – CHINDIA 1-2 (1-1) Fâșie – pen. / C. Anton, Bucă

ACS Berceni: L. Marin – Feraru, E. Nicu, Fîșie, Pazon – Al. Radu – Stan, Pădurețu, G. Mihai – Bădăuță, Răduță. Au mai jucat: Aldea, R. Gheorghe, Buțică, Preda, V. Ștefan, Bodescu, Bitez, Nistor
Antrenor: Marin Dragnea

Chindia: Popescu – Pătru, Vătavu, Călin, Dobrescu – Grigore, C. Anton, Lungu, Ghiță – Bucă, Văduva. Au mai jucat: Căldăraru, Roman, Parghel, Oprea, Enache. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 19 Feb. 2014, 09:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă