Chindia și-a luat revanșa în fața Baloteștiului. Neagoe și Ispas au punctat pentru dâmbovițeni

Marius ANGHEL 20 Jul. 2016, 14:36 Pregătiri, amicale
Chindia și-a luat revanșa în fața Baloteștiului.** Neagoe și Ispas au punctat pentru dâmbovițeni

Intrate în linie dreaptă pentru startul noului sezon al Ligii 2, Chindia și CS Balotești, viitoare adversare în campionat, s-au întâlnit marți la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, într-un test revanșă după ce ilfovenii se impuseseră cu 2-0 în manșa tur. Acum, dâmbovițenii au câștigat cu 2-0 grație reușitelor lui Andrei Neagoe și Denis Ispas.

Chindia a dominat în mare parte testul cu CS Balotești, pe lângă cele două goluri ale lui Neagoe și Ispas, ratând și câteva ocazii importante. Primul gol a venit în minutul 32, atunci când Neagoe a finalizat spectaculos, în timp ce a doua reușită a picat pe final de joc, Ispas (85) finalizând pe lângă portarul advers după ce a scăpat singur cu acesta.

Nici în acest amical nu a jucat căpitanul Cornel Dinu, care nu s-a pregătit în ultimele zile după ce în weekendul trecut s-a însurat, în timp ce Bicher a acuzat o accidentare.

Chindia a început amicalul în formula: Aioani – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, Honciu, L. Mihai, A. Neagoe – D. Popa, Cherchez, în timp ce în repriza secundă au mai fost folosiți și Meilă – Nisipeanu, Grigore, Neguț, Pencea, B. Dinu și Rosciugă.

CS Balotești a mizat pe Iordan – Darie, Răuță, Flămânzeanu, N. Filip – C-tin. Dedu, I. Sandu, L. Ion, Alin Pătrașcu – C. Păduraru, Bâtfoi, în a doua repriză intrând și Fulga – Marciuc, Ioniță, Badea, R. Stănescu, Niculae, Al. Matei, Petală, Chitaru, Mirescu și Andrei Pătrașcu.

Următorul amical al Chindiei este programat miercuri, de la ora 18:00, cu Juventus București, pe stadionul „Eugen Popescu”, în timp ce CS Balotești joacă sâmbătă, de la ora 10:00, pe teren propriu, cu Metaloglobus București.

Foto: gazetadambovitei.ro

Marius ANGHEL 20 Jul. 2016, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă