Chindia și-a luat revanșa în fața Baloteștiului. Neagoe și Ispas au punctat pentru dâmbovițeni

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jul. 2016, 14:36 Actualizat: 20 Jul. 2016, 14:37 Pregătiri, amicale
Chindia și-a luat revanșa în fața Baloteștiului.  Neagoe și Ispas au punctat pentru dâmbovițeni

Intrate în linie dreaptă pentru startul noului sezon al Ligii 2, Chindia și CS Balotești, viitoare adversare în campionat, s-au întâlnit marți la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”, într-un test revanșă după ce ilfovenii se impuseseră cu 2-0 în manșa tur. Acum, dâmbovițenii au câștigat cu 2-0 grație reușitelor lui Andrei Neagoe și Denis Ispas.

Chindia a dominat în mare parte testul cu CS Balotești, pe lângă cele două goluri ale lui Neagoe și Ispas, ratând și câteva ocazii importante. Primul gol a venit în minutul 32, atunci când Neagoe a finalizat spectaculos, în timp ce a doua reușită a picat pe final de joc, Ispas (85) finalizând pe lângă portarul advers după ce a scăpat singur cu acesta.

Nici în acest amical nu a jucat căpitanul Cornel Dinu, care nu s-a pregătit în ultimele zile după ce în weekendul trecut s-a însurat, în timp ce Bicher a acuzat o accidentare.

Chindia a început amicalul în formula: Aioani – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, Honciu, L. Mihai, A. Neagoe – D. Popa, Cherchez, în timp ce în repriza secundă au mai fost folosiți și Meilă – Nisipeanu, Grigore, Neguț, Pencea, B. Dinu și Rosciugă.

CS Balotești a mizat pe Iordan – Darie, Răuță, Flămânzeanu, N. Filip – C-tin. Dedu, I. Sandu, L. Ion, Alin Pătrașcu – C. Păduraru, Bâtfoi, în a doua repriză intrând și Fulga – Marciuc, Ioniță, Badea, R. Stănescu, Niculae, Al. Matei, Petală, Chitaru, Mirescu și Andrei Pătrașcu.

Următorul amical al Chindiei este programat miercuri, de la ora 18:00, cu Juventus București, pe stadionul „Eugen Popescu”, în timp ce CS Balotești joacă sâmbătă, de la ora 10:00, pe teren propriu, cu Metaloglobus București.

Foto: gazetadambovitei.ro

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jul. 2016, 14:36 Actualizat: 20 Jul. 2016, 14:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă