Chindia se reunește mâine cu toți jucătorii pe care i-a avut la finalul turului!

Marius ANGHEL 08 Jan. 2013, 13:36 Pregătiri, amicale
Chindia se reunește mâine cu toți jucătorii pe care i-a avut la finalul turului!

Chindia va relua miercuri, 9 ianuarie, pregătirile pentru returul sezonului 2012-2013. Primul antrenament din noul an este programat la stadionul „Eugen Popescu”, miercuri de la ora 14.30.

Chindia a încheiat turul pe locul 8 în clasamentul seriei B1, iar la reunirea lotului sunt așteptați toți fotbaliștii cu care s-a terminat prima parte a campionatului.

„Deocamdată nu a plecat nimeni de la echipă. Nici nume noi nu sunt, cel puțin pentru moment”, declară tehnicianul echipei dâmbovițene, Eusebiu Tudor (foto).

Băieții se vor antrena la Târgoviște în perioada 9-20 ianuarie. Pe 21 este programată plecarea în primul cantonament al iernii, la Izvorani, lângă București. Pe 2 februarie lotul Chindiei va reveni la baza proprie. La jumătatea lunii februarie, s-ar putea susține al doilea stagiu de pregătire.

Ca element de statistică, pe 18 ianuarie se împlinește un an de când Mihai Neguț (ex președinte Chindia Târgoviște) a achiziționat cele două domenii, fcchindia.ro și fcchindiatargoviste.ro. Cu toate acestea, Chindia nu are nici acum un site oficial.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 08 Jan. 2013, 13:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă