Chindia merge din victorie în victorie!

Mihai Andries 26 Aug. 2013, 02:19 Pregătiri, amicale
Chindia merge** din victorie în victorie!

După ce în urmă cu o săptămână spulberase pe Chiajna II cu un sec 6-1, echipa lui Silviu Dumitrescu și-a continuat defilarea în amicale cu alte două victorii. Prima victimă s-a numit conjudețeana Atletic Fieni, învinsă marțea trecută cu un sec 7-0, prin reușitele lui Cherchez 2, Pârvu 2, Bucă, Grigore, Văduva. Vineri a avut loc un nou amical, de această dată contra celor de la Inter Clinceni, pe teren propriu. Elevii lui Silviu Dumitrescu au repurtat un nou succes, e drept, doar cu 3-1, marcatori fiind Honciu, Dobre, V. Alexandru.

În ambele partide formula de start a fost aceeași, adică Popescu – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Văduva, Anton, Honciu, R. Dobre – Bucă, Cherchez. Diferențe au fost la capitolul jucătorilor intrați după pauză, acolo unde meciul de la Fieni i-a adus în teren pe Omuț – L. Pârvu, G. Ghiță, Nisipeanu, C. Marin, Ad. Grigore, Petrea și Fl. Lungu. În schimb, cu Clinceni nu au mai evoluat tinerii Nisipeanu și Petrea, în schimb apărând în teren Vali Alexandru.

Rezultatele bune din amicale, dar și transferurile făcute au ridicat moralul în tabăra dâmbovițeană, lucru recunoscut și de noul președinte, Mugur Porumbacu. „Când vii și iei totul de la zero și apoi vin rezultatele, satisfacția este mult mai mare decât atunci când ai totul de-a gata” a comentat acesta

Pentru Chindia urmează meciul din Turul IV al Cupei, Alro Slatina venind marți în vizită la Târgoviște, pentru jocul programat de la ora 17:30.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 26 Aug. 2013, 02:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă