Chindia își știe adversarii din amicale! Petrolul și Galatasaray, cei mai tari

19 Jan. 2012, 14:11 Pregătiri, amicale
Chindia își știe adversarii din amicale!** Petrolul și Galatasaray, cei mai tari

Chindia va disputa patru amicale împotriva unor echipe de Liga a 3-a înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia unde roș-albaștrii vor avea alte două amicale cu Petrolul Ploiești și Galatasaray Istanbul. Rămâne totuși de văzut dacă turcii se vor prezenta cu prima echipă sau cu cea a doua, totul depinzând de meciul din Cupa Turciei pe care Galata l-ar putea disputa pe aceiași dată.

Astfel, după revenirea din primul stagiu de pregătire montană, la sfârșitul acestei luni Chindia va înfrunta pe rând mai vechile cunoștiințe Girom Albota, Conpet Ploiești, CSO Plopeni și în cele din urmă formația secundă a Rapidului București. În Turcia, Răzvan Dobre și compania vor juca un amical contra formației condusă de Valeriu Răchită, Petrolul Ploiești și un altul împotriva prestigioasei echipe turce Galatasaray.

Președintele de onoare al Chindiei, Gică Popescu are promisiunea lui Fatih Terim că, în cazul care Galata nu va avea de jucat un meci de cupă pe aceiași dată, se vor prezenta la meci cu prima garnitură, astfel elevii lui Flavius Stoican pot da piept cu mult mai celebrii Milan Baroș (fost la Liverpool), Johan Elmander (fost la Bolton) , Emmanuel Eboue (fost la Arsenal) sau cu brazilianul Felipe Melo (fost la Juventus).

La revenirea în țară, Chindia va disputa un ultim amical, de prezentare, cu echipa patronată de Gică Hagi, Viitorul Constanța. Returul ligii a 2 a este programat să înceapă în primul week-end al lunii martie, urmând ca în prima etapă Chindia să înfrunte în deplasare pe Gloria Bistrița (1-1 în meciul tur).

Sursa: chindiatargoviste.ro

Foto: FC Chindia Târgoviște

19 Jan. 2012, 14:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă