Chindia își reia miercuri antrenamentele!

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 17:59 Pregătiri, amicale
Chindia** își reia miercuri antrenamentele!

Jucătorii lui Silviu Dumitrescu și Sică Bârdeș au efectuat marți dimineață vizita medicală, la Spitalul Județean Dâmbovița, iar de miercuri vor relua antrenamentele, pentru o săptămână la baza proprie. Cu o singură excepție – Alin Petrea, care a solicitat clubului rezilierea contractului – toți fotbaliștii cu care s-a încheiat prima parte a campionatului au fost prezenți la vizita medicală, inclusiv Răzvan Dobre și Cristian Cherchez, în dreptul cărora au apărut probleme în ultimele luni.

„Cu Dobre vom avea miercuri ultima discuție privind aspectele din contract. El și-a depus memoriu la AFAN, dar sunt niște neclarități în actul adițional pe care l-a încheiat cu clubul. În cazul lui Cherchez, antrenorul a comunicat că nu mai poate lucra cu el”, a explicat președintele Chindiei, Mugur Porumbacu, situația celor doi jucători.

Deocamdată nu există noutăți în lotul Târgoviștei, dar conducerea își dorește 2-3 jucători cu experiență, care să ajute echipa în drumul spre Liga a II-a. „Avem nevoie în primul rând de un mijlocaș și un atacant. Ne orientăm spre fotbaliști valoroși, dar pe lângă ei putem lua și tineri din județ”, a vorbit Porumbacu, una din țintele Chindiei fiind Popa, de la FCM Târgoviște.

Suporterii vin la reunire

Galeria Chindiei, Comando Dracula, și-a anunțat prezența la prima întâlnire cu favoriții în 2014. Câteva zeci de suporteri vor merge miercuri, la ora 10.30 la stadion pentru a le ura târgoviștenilor succes în partea a doua a campionatului. Chindia se luptă cu SCM Argeș și cu Fortuna Câmpina pentru singura poziție care duce în Liga a II-a. Într-un clasament al play-off-ului calculat la zi, oamenii lui Silviu Dumitrescu sunt pe primul loc.

Articol scris de Ionuț MARIN
 

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 17:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă