Chindia învinge Mioveniul

03 Aug. 2012, 12:28 Pregătiri, amicale
Chindia** învinge Mioveniul

Una caldă și alta rece pentru galben-verzi, miercuri! În ziua în care a primit vestea că Federația Română de Fotbal le-a anulat penali­za­rea de 13 puncte, CS Mioveni a pierdut amicalul cu colega de se­rie Chindia Târgoviște, dâmbovițenii impunându-se cu 1-0.

Amicalul CS Mioveni – Chindia Târgoviște s-a disputat pe stadio­nul din Ștefănești, partida fiind arbitrată de Viorel Coacă. După o pri­mă repriză destul de slabă din punct de vedere tehnic, după pauză, jucătorii celor două echipe s-au mai dezmorțit și, odată cu intrarea jucătorilor cu nume, au început să apară și ocaziile. Au ratat astfel șansa de a înscrie în poarta Chindiei Neaga, Mazilu, Răduță, în timp ce oaspeții au marcat golul victoriei în minutul 75, la o greșeală a lui Daouda.

Pentru CS Mioveni, în prima repriză, au jucat: Dănălache – Cotigă, Miulescu, Pasăre, Sînmărtean – Gălan (Popescu), Panait, Delcea, Ionuț Stancu – Năstăsie – Biceanu, după pauză, echipa arătând astfel: Popescu – Pasăre, Olteanu, Daouda, Sânmărtean – Mărgăritescu, Boboc – Mazilu, Neaga, Stancu – Răduță.

Articol scris de Silviu MIHAI

03 Aug. 2012, 12:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă