Chindia, egala lui Dinamo pentru o repriză. Ghergu e mulțumit, în ciuda înfrângerii dure: „Am lăsat o impresie bună”

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 19:23 Pregătiri, amicale

Chindia Târgoviște a pierdut la scor, 1-4, amicalul de sâmbătă, de la Săftica, împotriva lui Dinamo, la două zile distanță după ce se impunea cu 3-1 pe stadionul „Eugen Popescu” în fața divizionarei a treia Viitorul Domnești.

Prima repriză a amicalului desfășurat în cantonamentul lui Dinamo s-a încheiat la egalitate, 1-1. Chindia a deschis scorul prin Georgian Honciu (13), însă „câinii” au egalat cu zece minute înainte de pauză prin Valentin Lazăr (35). În a doua repriză dinamoviștii s-au descătușat și au mai punctat prin Paul Anton (64 – penalty), Andrei Tîrcoveanu (69) și Patrick Petre (89).

„Am avut o primă repriză foarte bună, am deschis scorul prin Honciu, am avut și un penalty neacordat plus alte patru mari ocazii la scorul de 0-0 și 1-0 pentru noi. Ne-au egalat cu zece minute înainte de pauză și au trecut în avantaj în a doua parte dintr-un penalty, iar golurile trei și patru au venit în ultimele 15 minute ale jocului. A fost un joc util, au o echipa bună, important e că nu s-au lovit jucătorii. Eu cred că am lăsat o impresie bună”, a spus, pentru jurnaldedambovita.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Nicolae Croitoru a utilizat în prima repriză jucătorii: Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, L. Mihai, Honciu, A. Neagoe – Cherchez, D. Popa, iar în a doua parte au mai jucat: Aioani, Neguț, Rosciugă, Nisipeanu și Pencea.

De partea cealaltă, Ioan Andone i-a folosit pe: Brănescu – Hanca, A. Marc, Mevlja, St. Filip – I. Șerban, Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr.
Au mai jucat: Penedo – Vl. Olteanu, Romera Navarro, P. Anton, P. Petre, Nedelcearu, M. Popescu, Dudea, Corbu și Tîrcoveanu.

Foto: FB Dinamo

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 19:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă